PSI Galați (Prevenire și Stingere Incendii Galați)

PSI Galați (Prevenire și Stingere Incendii Galați)

PSI Galați

PSI Galați (Prevenire și Stingere Incendii Galați) vine în ajutorul unităților care solicită aparate fixe de stingere a incendiilor. Aceste nevoi pot apărea atunci când există un risc mare de incendiu sau când pompierii nu-și pot folosi propriul echipament.

Trebuie să vă asigurați că aveți instrumentele adecvate dacă vă apărați împotriva unei anumite amenințări. Cu toate acestea, trebuie să obțineți și instrucțiuni privind utilizarea lor.

PSI Galați vine în ajutorul companiilor

După cum puteți anticipa, există mai multe tipuri de echipamente de stingere incendii care sunt utile pentru o serie de sarcini. Severitatea unui incendiu poate fi crescută prin utilizarea echipamentului neadecvat sau prin utilizarea necorespunzătoare.

Daune mai mari și un risc pentru viață ar putea rezulta din aceasta. Așa că, sfatul PSI Galați este să verificați dacă totul este în ordine. Vă oferim detalii despre câteva dintre echipamentele de stingere incendii care v-ar putea interesa:

  • Tamburi pentru furtun de incendiu
  • Sistemele de sprinklere
  • Coloane de apă, sunt conducte de apă și supape verticale
  • Sisteme de inundare cu gaz și spumă

Tamburii pentru furtunul de incendiu funcționează destul de asemănător cu furtunul de grădină și au legătură la sursa de apă. Aceștia au avantaj față de stingătoarele portabile prin faptul că o cantitate mare de apă este disponibilă imediat.

Spre deosebire de cantitatea limitată de stingătoare, specialiștii RSGE Galați vorbesc despre avantajul de a avea mereu la dispoziție o sursă de apă pentru a stinge un incendiu mare.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Specialiștii PSI Galați atenționează:

  • Trebuie să aveți grijă să nu folosiți furtunul de incendiu la un incendiu electric, deoarece apa conduce electricitatea.
  • Nu folosiți furtunul dacă aceasta este situația și nu puteți opri alimentarea cu energie electrică deoarece riscați să vă electrocutați.

Cea mai bună locație pentru un tambur pentru furtunul de incendiu trebuie luată în considerare cu atenție. Luați în considerare lungimea lui, faptul că nu ar trebui folosit pentru a sprijini ușile de foc deschise și că prezintă un risc de împiedicare.

În plus, presiunea apei creează un jet de apă lung de aproximativ 6 metri. Dacă riscul de incendiu o impune, puteți alege din oferta RSGE Galați și puteți achiziționa furtunuri cu un diametru mai mare.

Acestea sunt cele pe care le folosesc pompierii și, dacă este necesar, se pot atașa și la furtunurile lor.

Primiți ajutor de la RSGE Galați

Doar sistemele de sprinklere sunt capabile să stingă 99% din flăcări în structurile cu protecție împotriva acestora. Printr-o serie de țevi și capete de sprinklere, aceste sisteme distribuie apa când este detectat un incendiu, spun inginerii RSGE Galați.

Apa care este eliberată după ce a fost activată alarma de incendiu, îl va stinge. Fiecare cap de stropire include o bucată de sticlă termosensibilă care împiedică curgerea apei.

Aceasta se sparge la detectarea pericolului și lasă stropitorul să elibereze apă la o temperatură specificată. Acest lucru limitează deteriorarea unei anumite regiuni, deoarece numai sprinklerele cele mai apropiate de foc vor emite apă.

În plus, înseamnă că la declanșarea unui incendiu, îl pot stinge înainte de sosirea pompierilor. Aceste sisteme de sprinklere le puteți achiziționa alegând din gama variată de echipamente de stingere incendii oferite de magazinul SSM al PSI Galați.

Servicii oferite de echipa RSGE Galați

Pentru structurile înalte, sunt construite coloane de apă umede sau uscate. Acestea sunt compuse din conducte de apă și supape verticale. Pompierii își fixează furtunurile de supape pentru a stinge un incendiu pe orice etaj al structurii.

Conform RSGE Galați, pompierii nu mai trebuie să piardă timp trecând furtunurile în sus pe scări, ceea ce le economisește mult timp. Prin urmare, ei pot răspunde mai rapid apelurilor pentru stingerea incendiilor.

Despre coloanele umede, inspectorii PSI Galați specifică faptul că au o încărcătură constantă de apă în conductele lor, iar coloanele uscate au țevi goale care pot fi umplute cu apă sub presiune atunci când este necesar.

PSI Galați vă protejează afacerea

Companiile pot fi protejate și cu ajutorul sistemelor de inundare cu spumă și gaz, care sunt utilizate exclusiv în medii industriale și sunt mult mai puțin răspândite.

  • Sistemele care folosesc inundațiile cu gaz sting incendiile electrice. Când sesizează un incendiu, aceste sisteme saturează zona cu gaz, eliminând oxigenul de care au nevoie flăcările pentru a se menține aprinse.

Inspectorii PSI Galați amintesc că ele sunt utilizate numai în locuri închise, deoarece sufocă eficient incendiile.

  • Sistemele cu spumă sunt adecvate pentru locații cu depozitare de lichide inflamabile, cum ar fi fabricile chimice și rezervoarele de stocare a combustibilului.

Spuma funcționează prin eliminarea oxigenului din foc, dar scade și șansa ca flacăra să se reaprindă prin reglarea acumulării de vapori. Aceste sisteme nu sunt necesare în structuri mici.

Cu toate acestea, dacă aveți echipament fix de stingere a incendiilor, asigurați-vă că este potrivit pentru riscuri.

Pentru a vă asigura că persoanele care ar putea să folosească aceste echipamente sunt bine instruite, solicitați oferta RSGE Galați!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Galati:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii