PSI Dolj (Prevenire și Stingere Incendii Dolj)

PSI Dolj (Prevenire și Stingere Incendii Dolj)PSI Dolj

PSI Dolj (Prevenire și Stingere Incendii Dolj) acordă importanță sistemelor de prevenire a incendiilor. În toate locurile de muncă și în locuințe este esențial să luați în serios siguranța la incendiu. Mulți oameni își pierd viața în incidente legate de incendii.

Întreținerea echipamentelor de securitate la incendiu se face anual, atât asupra hidranților de incendiu, stingătoarelor de incendiu, sistemelor de sprinklere, detectoarelor de fum, precum și asupra sistemelor de detectare a incendiilor.

PSI Dolj vine în ajutorul companiilor

Specialiștii PSI Dolj vin în ajutorul companiilor cu unul dintre serviciile de top oferite, serviciul de prevenire și stingere a incendiilor. Toate serviciile din clădiri depind cel mai probabil de sistemul de stingere a incendiilor.

Scopul principal al sistemului de stingere a incendiilor este de a proteja viața umană, proprietatea umană și alte documente importante. Componentele sistemului de stingere incendii sunt următoarele:

  • Rezervoarele mari de stocare a apei, cunoscute adesea sub numele de rezervoare de incendiu, pot fi găsite fie subteran, fie deasupra clădirilor.
  • Sisteme de pompare.
  • O rețea mare de conducte precum hidranți și sprinklere.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Valoarea instrumentelor de stingere a incendiilor este bine pusă în evidență de educarea publicului cu privire la siguranța la incendiu, lucru care poate fi realizat cu ușurință prin existența unui sistem eficient de protecție împotriva incendiilor.

Pentru a atinge cel mai înalt nivel de protecție împotriva incendiilor este esențial un sistem de stingere a incendiilor. Pompierii care își pun viața în pericol pentru a salva viețile altora sunt protejați și ei de sistemul de stingere a incendiilor.

Conform evaluării riscurilor efectuată de inspectorii PSI Dolj, sistemele de alarmă de incendiu vor ajuta oamenii și vor proteja proprietățile. Detectoarele de căldură sau de fum au capacitatea de a activa automat sistemele de alarmă de incendiu.

În detectorul optic de fum, fumul este detectat cu ajutorul senzorilor de lumină. Particulele de fum împrăștie lumina care declanșează alarma atunci când traversează camera prin fața detectorului de fum.

Sistemele de alarmă de incendiu comercializate de RSGE Dolj folosesc o mare varietate de senzori. Detectoarele optice sunt utilizate pe scară largă în aplicații rezidențiale și industriale de mulți ani.

Primiți ajutor de la RSGE Dolj

Specialiștii RSGE Dolj au alcătuit următoarea listă de echipamente de stingere a incendiilor obligatorii la locul de muncă, unele dintre ele și acasă:

  • Extinctor pentru incendiu

Orice stabiliment, oricât de mare sau mic, trebuie să îl aibă. Pentru a asigura siguranța la incendiu, fiecare locuință ar trebui să aibă numărul necesar de stingătoare. Există multe tipuri diferite de stingătoare pe piață pentru diferite tipuri de incendii.

  • Aspersoare de incendiu

Apa este eliberată cu presiune continuă folosind aspersoare de incendiu. Experții PSI Dolj amintesc că incendiile mari au fost evitate cu succes prin instalarea de sprinklere de incendiu în mai multe locații.

  • Alarmă de incendiu

Cel mai important aspect al serviciilor de prevenire a incendiului este deținerea de sisteme complete de protecție împotriva incendiilor care includ alarmele de incendiu.

Un sunet scurt, dar puternic, de la un sistem de alarmă identifică locația exactă a unui incendiu, în timp ce un sunet prelungit indică o alertă în caz de incendiu.

  • Camion de pompieri

RSGE Dolj numește camion de pompieri orice mașină care este folosită pentru a lupta împotriva incendiilor în caz de urgență. Este foarte adaptat cerințelor dumneavoastră și sarcinilor pe care le îndepliniți.

Servicii oferite de echipa RSGE Dolj

Pentru a preveni accidentele de incendiu, sistemele de alarmă de incendiu trebuie întreținute în mod regulat. Chiar și cel mai bine proiectat sistem de alarmă de incendiu poate eșua rapid dacă nu este întreținut corespunzător.

Pentru a reduce posibilitatea unor alarme false pe un sistem, întreținerea permanentă și regulată este esențială. Specialiștii RSGE Dolj efectuează acest tip de testare pentru a se asigura că produsele de ardere nu pot să intre în camera detectorului optic.

Pentru a efectua procedurile de întreținere a alarmei de incendiu, specialiștii în servicii prevenirea incendiilor ai PSI Dolj recomandă testarea și calibrarea sistemelor de alarmă de incendiu, inclusiv a detectoarelor de fum și flacără, în mod regulat.

PSI Dolj vă protejează afacerea

Dacă dețineți o afacere, PSI Dolj vă îndeamnă să realizați că montarea sistemelor de alarmă de incendiu în companie asigură protecția personalului și a clienților în caz de urgență.

Detectarea și avertizarea timpurie a incendiilor pot reduce daunele, păstrând în același timp înregistrările, bunurile și echipamentele importante.

Părțile unui sistem de alarmă de incendiu trebuie înțelese deoarece vă mențin în siguranță în cazul unei urgențe de incendiu.

Doriți ca sistemele de alarmă de incendiu să vă ajute angajații și să vă protejeze proprietatea? Instalați-le cu ajutorul profesioniștilor RSGE!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Dolj:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii