PSI Dâmbovița (Prevenire și Stingere Incendii Dâmbovița)

PSI Dâmbovița (Prevenire și Stingere Incendii Dâmbovița)

PSI Dâmbovița

PSI Dâmbovița (Prevenire și Stingere Incendii Dâmbovița) evaluează eficacitatea planurilor de siguranță la incendii prin exerciții de incendiu pe care le puteți utiliza pentru a face orice ajustări necesare procedurilor dumneavoastră.

Aceste exerciții oferă personalului o oportunitate de a învăța comportamentul adecvat în cazul unui incendiu. Este de preferat să testați procedura de evacuare a incendiilor pentru prima dată în timpul unei repetiții, mai degrabă decât într-o urgență reală!

PSI Dâmbovița vine în ajutorul companiilor

PSI Dâmbovița vine în ajutorul companiilor cu recomandarea de a avea întocmit un plan de evacuare clar și eficient care necesită metode de semnalizare și alerte de incendiu. Aflați de sunt necesare planurile de evacuare în acest articol:

  • Chiar dacă clădirea ta este folosită de turiști sau chiar dacă ai muncitori noi, știu cum să ajungă la ușile de urgență?
  • Puneți-vă în poziția unui vizitator care ar putea să nu fie pe deplin familiarizat cu amenajarea structurii. Ar putea acesta găsi un mijloc de a se salva?
  • Muncitorii sunt conștienți cui să raporteze un posibil incendiu?
  • Dacă aveți nevoie de un stingător, ați putea găsi unul?
  • Sunt extinctoarele ușor accesibile, la îndemâna oricui?

Stingătoarele ocupă spațiu în locurile în care ați putea pune un dulap, dar dacă începe un incendiu, dulapul nu vă va fi de mare ajutor. Chiar dacă nu folosiți stingătoarele de incendiu în mod frecvent, veți fi fericit să le aveți la îndemână în caz de urgență.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Dacă apare o situație de criză, specialiștii PSI Dâmbovița recomandă ca toate ușile de ieșire din incinta clădirii să poată fi deschise rapid și ușor. Asigurați-vă că ușile de la evacuarea de incendiu se deschid în mod corect.

Când ajungeți în sfârșit la o ușă de ieșire finală, imaginați-vă că senzația de ușurare se schimbă în disperare dacă este închisă sau încuiată. Conform RSGE acest lucru poate fi prevenit efectuând controale săptămânale de siguranță la incendiu.

Ușile de incendiu trebuie să fie ținute închise pentru a reține focul izolat un timp îndelungat. Este esențial să vă asigurați că nu sunt lăsate deschise intenționat pentru ca oxigenul din afara încăperii să alimenteze flăcările.

Primiți ajutor de la RSGE Dâmbovița

Specialiștii RSGE Dâmbovița fac o recomandare în privința căilor de ieșire. Acestea trebuie să fie bine iluminate, în cazul în care este nevoie ca angajații să fugă, ei trebuie să vadă încotro se îndreaptă.

În funcție de ora din zi în care în clădire se lucrează, ar trebui să se țină cont de iluminatul natural, artificial și de ieșirile de urgență. Starea iluminatului o puteți verifica săptămânal.

Pentru a se putea evacua în siguranță, oamenii trebuie să vadă clar drumul spre ieșire. Inspectorii PSI Dâmbovița vă sugerează să verificați clădirea în fiecare săptămână pentru că lucrurile se pot schimba.

Este posibil să se fi făcut unele modificări sau s-ar fi putut întâmpla daune, iar drumul spre căile de evacuare să nu mai fie același.

O atenție deosebită trebuie acordată oricăror fisuri sau deschideri în pereți, podele și tavane, în special acolo pe unde trec utilitățile, precum canalele de ventilație și liniile electrice.

Pentru a opri propagarea incendiului, asigurați-vă că toate deschiderile sunt închise și că focul este izolat pentru a fi stins cu ușurință.

Servicii oferite de echipa RSGE Dâmbovița

A oferi informații este un lucru, dar teoria și practica trebuie să coincidă. Ce se întâmplă când alarma se oprește și dacă sunt respectate instrucțiunile pentru a fi localizată ieșirea, sunt detalii pe care le puteți afla din colaborarea cu RSGE Dâmbovița.

Deoarece a efectuat exerciții de incendiu cu personalul multor companii, timp de mulți ani, înainte de apariția incendiilor, PSI Dâmbovița și-a adus aportul în stingerea multor incendii datorită măsurilor de siguranță implementate în organizații.

Chiar dacă s-ar putea să nu fie nevoie să efectuați exerciții de incendiu în fiecare săptămână, este important să le pregătiți pe următoarele după ce aflați când s-a încheiat ultima repetiție completă.

De asemenea, puteți verifica dacă noi angajați sau antreprenori necesită cursuri de perfecționare privind siguranța la incendiu.

PSI Dâmbovița vă protejează afacerea

PSI Dâmbovița vă protejează afacerea prin păstrarea unei evidențe a evaluării riscurilor de incendiu, a instruirii la incendiu și a întreținerii și inspecțiilor echipamentelor de lucru.

Acest lucru vă va ajuta să gestionați siguranța la incendiu pe proprietatea dumneavoastră și să aveți actualizată documentația privind respectarea regulilor de incendiu.

Puteți programa orice acțiuni suplimentare pe care trebuie să le luați și să verificați conformitatea, exercițiile și instruirea pentru a verifica dacă sunt suficiente semne pentru semnalizarea incendiilor sau dacă semnalizarea este plasată corect.

Doriți să păstrați semnele de siguranță vizibile, mesajele concise și clare sau aveți nevoie să le înlocuiți? Accesați site-ul RSGE Dâmbovița și vom fi bucuroși să vă ajutăm!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Dambovita:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii