RSGE va ofera servicii de Prevenire si stingere incendii Dambovita, PSI Dambovita, documentatie completa si reprezentare la control.

Legislatia descrie incendiul ca fiind, o ardere autointretinuta, care produce pierderi de vieti omenesti, precum si pagube materiale, ardere care se desfasoara fara control in timp si spatiu, iar pentru stingerea acesteia este nevoie de o interventie organizata a echipajelor specializate.

La nivelul fiecarei institutii, organizatii sau firme este deosebit de importanta adoprarea unui plan de prevenire a incendiilor.

Un incendiu poate avea numeroase surse de aprindere, surse precum:

 • tigara,
 • focul in aer liber;
 • focul in locuri neautorizate
 • obiecte incalzite de soare
 • trasnetul
 • mijloace de incalzire improvitate
 • sisteme de incalzire defecte. etc.

Tinand cont de faptul ca exista atat de multe lucruri care pot duce la producerea unui incendiu, este important ca toti lucratorii sa fie instruiti cu privire la comportamentul in cazul unui incendiu precum si mijloacele de stingere specifice.

Pentru mai multe informatii legate de Prevenire si stingere incendii Dambovita, SSM sau PSI Dambovita, contactati-ne fie cu ajutorul formularului din pagina de Contact, fie telefonic.

De ce Reliable Solutions Group Dambovita?

RSGE va pune la dispozitie servicii complete de Prevenire si stingere incendii Dambovita, Securitate si sanatate in munca si protectia muncii. Avand o experienta de peste 5 ani in acest domeniu, am inteles ca profesionalismul, respectarea termenelor si transparenta reprezinta singura modalitate de a avea o afacere de succes.

In cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale, amenzi care va pot pune afacerea in pericol. Protectia muncii  ne mai fiind optionala ci obligatorie pentru societatii sau institutii echipa RSGE va ofera solutii prin intermediul carora riscul de a va pune afacerea in pericol in cazul unui accident de munca dispare.

Prin asigurarea si respectarea normelor de Securitate si sanatate in munca  nu se asigura doar siguranta angajatilor ci si a angajatorilor!

Eficientizarea costurilor:

 • Noi suntem solutia pentru a evita amenzile, ridicarea licentei sau intocmirea unui dosar penal in caz de control ITM;
 • Intocmim si actualizam documentatia obligatorie conform legii 319/2006 (protectia muncii) si legii 307/2006 (PSI );
 • Asiguram Protectia Muncii  si a sanatatii angajatiilor, prevenim riscurile profesionale, informam si instruim angajatii dumneavoastra pe linie de protectia muncii, PSI   si situatii de urgenta;
 • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca dar si in sensul apararii impotriva incendiilor in propria unitate;

Activitatile de Protectia Muncii Desfasurate de echipa RSGE sunt:

 1. Prevenire si stingere incendii Dambovita, PSI Dambovita;
 2. Identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor , intocmirea EVALUARII DE RISCURI;
 3. Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie Dambovita;
 4. Elaborarea de instructiuni proprii, tinand seama de particularitatile activitatilor societatii precum si ale locurilor de munca;
 5. Intocmirea unui necesar de documentatie cu caracter tehnic de informare si instruire a lucratorilor in domeniul: Securitate si Sanatate in Munca (Protectia Muncii , SSM );
 6. Elaborarea planului de instruire-testare la nivelul societatii;
 7. Inginerul de protectia muncii si inspectorul de evaluare de riscuri, PSI Dambovita, identifica pericolele si evalueaza riscurile, intocmeste evaluare riscuri de accidente si boli profesionale in securitate si sanatate in munca, ofera consultanta SSM  in probleme de protectia muncii  si evaluare de riscuri;

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Dambovita:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii