PSI Covasna (Prevenire și Stingere Incendii Covasna)

PSI Covasna (Prevenire și Stingere Incendii Covasna)

PSI Covasna

PSI Covasna (Prevenire și Stingere Incendii Covasna) recomandă exercițiile regulate de incendiu pentru a vă asigura că echipa dumneavoastră este pregătită pentru orice urgență și poate ajunge rapid într-o locație sigură.

Exercițiile de incendiu sunt o componentă esențială a instruirii în materie de siguranță la incendiu la locul de muncă. În timpul unui exercițiu de incendiu, toți angajații vor exersa ce trebuie făcut în cazul unui incendiu.

PSI Covasna vine în ajutorul companiilor

Ce ar trebui să facă toată lumea dacă izbucnește un incendiu vă explică echipa PSI Covasna. Toți angajații ar trebui să fie familiarizați cu ce trebuie să facă, deoarece au exersat probabil exerciții de incendiu frecvent.

Nu ar trebui ca strategia de eliminare a incendiilor să fie ineficientă în timpul unui incendiu real. Din acest motiv, toți angajații se pot îndepărta cu ușurință în siguranță în cazul unei urgențe adevărate.

În cazul unui incendiu, toată lumea trebuie să părăsească zona și să ajungă undeva în siguranță. Sfatul RSGE Covasna este să aveți întocmit și actualizat un plan de acțiune împotriva incendiilor.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Un plan de evacuare împotriva incendiilor ar trebui să fie prezent în fiecare organizație. Specialiștii PSI Covasna întocmesc planuri de acțiune de urgență pentru incendii. Un exercițiu de incendiu simulează execuția planului.

De ce aveți nevoie de un exercițiu de incendiu dacă aveți deja un plan de evacuare în vigoare și ați informat oamenii despre acesta? Echipa RSGE explică cum exercițiul de incendiu are două obiective principale:

  • Puteți verifica dacă toate acțiunile de prevenire incendii funcționează: declanșarea alarmei, prezența pompierilor în caz de urgență, etc.

-Merge totul conform planului?

-Se poate îmbunătăți situația?

-Există o abordare mai bună?

  • Puteți reaminti tuturor angajaților ce trebuie să facă în caz de incendiu.

Fără îndoială, s-ar putea să le fi pus la dispoziție angajaților strategia de stingere incendii și poate le-ați oferit instruire în legătură cu aceasta.

-Dar au fost atenți?

-Au înțeles?

-Își amintesc?

Primiți ajutor de la RSGE Covasna

Este mai eficient să puneți în practică ceea ce învățați, iar un exercițiu de incendiu nu este diferit.

Într-un exercițiu de incendiu, inspectorii RSGE Covasna mai întâi demonstrează ce trebuie făcut, apoi este rândul angajaților să execute simularea și, în final, le vor aminti ce să facă de fiecare dată când exersează.

Exercițiile de incendiu nu trebuie efectuate de fiecare dată la fel, deoarece incendiile se pot răspândi rapid și sunt imprevizibile. Exemplu: tratează-ți mașina de găurit ca și cum ar fi un lucru real pentru a profita de șansa unei evacuări rapide.

Mai puteți afla de la specialiștii PSI Covasna:

-ce să faceți dacă un incendiu ar bloca o cale de evacuare;

-ce s-ar întâmpla dacă unul dintre pompierii firmei ar fi în vacanță;

-imaginați-vă ce puteți face dacă cineva ar rămâne blocat la locul de muncă.

Servicii oferite de echipa RSGE Covasna

Echipa de specialiști ai RSGE Covasna vine cu scenarii noi de fiecare dată, exercițiul de incendiu devenind mai captivant, memorabil și util ca instrument de predare.

Realizarea exercițiilor de incendiu realiste îmbunătățește antrenamentul și vă pregătește echipa pentru ce trebuie să facă în cazul unui incendiu real, cum ar fi cazul unui incendiu la locul de muncă.

Răspunsul la aceste probleme într-un exercițiu de incendiu este preferat de PSI Covasna, decât să se întâmple un incendiu real, unde viețile sunt puse în pericol.

Și din acest motiv, locurile de muncă au nevoie de exerciții de incendiu, pentru a-i familiariza pe membrii personalului și pe oricine altcineva prezent la serviciu cu ce trebuie făcut în caz de urgență.

PSI Covasna vă protejează afacerea

Simulările de incendiu oferă o oportunitate pentru cei cu responsabilități de incendiu, cum ar fi angajatorii și pompierii, ei putând să verifice dacă planul de evacuare este eficient. Instruirea va include exerciții care trebuie să fie efectuate în mod regulat.

Legea privind protecția împotriva incendiilor, Legea nr.307/2006, spune doar că ar trebui să efectuați periodic exerciții de incendiu, nu specifică și cât de des. Frecvența lor ar trebui să depindă de un număr de variabile.

Cea mai ușoară metodă de a determina cât de des aveți nevoie de un exercițiu de incendiu este să efectuați unul. Puteți vedea cum merge dacă este primul după un anumit timp sau primul antrenament al unui nou proces de evacuare.

Doriți să stabiliți strategii de prevenire și stingere incendii? Consultați site-ul PSI Covasna și vă asigurați că toată lumea este conștientă de ce trebuie să facă!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Covasna:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii