PSI Năvodari (Prevenire și Stingere Incendii Năvodari)

PSI Năvodari (Prevenire și Stingere Incendii Năvodari)

PSI Năvodari

PSI Năvodari (Prevenire și Stingere Incendii Năvodari) face o prioritate maximă din siguranța la incendiu ori de câte ori proiectele de construcții sunt planificate sau gestionate.

Care este scopul de a avea stingătoare de incendiu pe șantier? Răspund specialiștii PSI Năvodari în acest articol.

PSI Năvodari vine în ajutorul companiilor

Prezența echipamentelor de protecție împotriva incendiilor pe șantiere garantează că angajații sunt echipați pentru a răspunde la urgențe rapid și în siguranță.

Inspectorii PSI Năvodari demonstrează că o necesitate legală în conformitate cu reglementările de securitate la incendiu, Legea nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, este furnizarea de echipamente de securitate la incendiu.

Un stingător de incendiu poate face toată diferența pentru controlul incendiului pe șantier, deoarece este unul dintre cele mai cunoscute tipuri de echipamente de stingere a incendiilor utilizate pe scară largă.

Există mai multe posibile pericole de incendiu pe șantierele de construcții. Șantierele au toate ingredientele necesare pentru a declanșa un incendiu mortal, inclusiv lucrări fierbinți, încălzitoare și obiecte inflamabile împrăștiate în zona șantierului.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Există două motive pentru utilizarea stingătoarele de incendiu. Funcția principală a unui stingător de incendiu este de a ajuta la evacuarea incendiului. Stingătoarele pot fi, de asemenea, folosite în diferite situații pentru a stinge mici incendii.

Daune suplimentare pot fi evitate prin utilizarea unui stingător de incendiu în stadiile incipiente ale incendiilor mici, singure. Conform procesului de evaluarea riscurilor efectuat de agenții PSI Năvodari, nu toate incendiile provoacă dezastre.

Persoanele instruite folosesc stingătoarele pentru a stinge incendiile în siguranță înainte de a scăpa de sub control. Stingătoarele economisesc o mulțime de bani în fiecare an în industria construcțiilor, fiind în locul potrivit și pregătite pentru utilizare.

Primiți ajutor de la RSGE Năvodari

Specialiștii RSGE Năvodari vă pot oferi soluții pentru a știi ce alegere să faceți în privința stingătoarelor. Poate fi dificil să decideți ce fel de stingător de incendiu aveți nevoie pentru șantierul dumneavoastră.

Stingătoarele de incendiu sunt clasificate în cinci categorii principale: substanțe chimice umede, CO2, pulbere uscată, spumă și apă. Trebuie să aveți tipurile precise de stingătoare de incendiu pentru a aborda pericolele de incendiu din companie.

Pentru a respecta standardele de siguranță la incendiu, o evaluare a riscului de incendiu este efectuată de inspectorii PSI Năvodari pentru a lua în considerare numeroșii combustibili care pot declanșa numeroase tipuri de incendii.

Servicii oferite de echipa RSGE Năvodari

Electricitatea este o sursă de aprindere, nu un combustibil, deci nu este un tip de incendiu. Echipa RSGE Năvodari atenționează asupra tipurilor de stingătoare care nu ar trebui folosite în apropierea echipamentelor electrice sub tensiune.

Amplasarea extinctoarelor și măsurile de siguranță la incendiu se vor baza în întregime pe condițiile locale. Un șantier poate avea diferite tipuri de riscuri de incendiu în unele zone. Trebuie alese echipamentele de stingere incendii corecte.

Dimensiunea șantierului și tipul de proiect au cel mai mare impact asupra numărului de stingătoare necesare. Cantitatea va depinde și de câte niveluri și ieșiri are un site de construcții.

Specialiștii PSI Năvodari spun că stingătoarele ar trebui să fie întotdeauna disponibile să direcționeze oamenii către o ieșire. La fiecare punct de lucru ar trebui să fie prezente cel puțin un stingător cu apă sau spumă și un stingător cu CO2.

PSI Năvodari vă protejează afacerea

Fiecare șantier este unic și trebuie evaluat în mod regulat pe măsură ce proiectele și lucrările evoluează. Pentru a identifica corect tipurile de stingătoare, numărul necesar și poziția, este necesară o evaluare a riscurilor de incendiu.

Scopul PSI Năvodari este să ușureze activitatea muncitorilor prin implementarea de măsuri de siguranță. Din acest motiv, dorim să simplificăm obținerea stingătoarelor de incendiu adecvate pentru șantierul dumneavoastră.

Selecția noastră extinsă de stingătoare sau de alte echipamente de prevenire și stingere a incendiilor a fost creată în mod creativ pentru a satisface cerințele și specificațiile șantierelor.

Răspundem apelurilor dumneavoastră în pagina de contact a RSGE Năvodari!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati