PSI Constanța (Prevenire și Stingere Incendii Constanța).

PSI Constanța (Prevenire și Stingere Incendii Constanța)

PSI Constanța (Prevenire și Stingere Incendii Constanța).

PSI Constanța (Prevenire și Stingere Incendii Constanța) efectuează evaluări de risc pentru una dintre cele mai mari amenințări potențiale de incendiu în mediul de birou modern de astăzi.

Stațiile de lucru care găzduiesc computere, afișaje și alte tehnologii comparabile, echipamentele electrice și alte dispozitive electrice pot fi deteriorate prin folosirea de lichid sau pulbere pe ele.

PSI Constanța vine în ajutorul companiilor

Chiar dacă folosim mai puțină hârtie în zilele noastre, aceasta, împreună cu lemnul și alte țesături trebuie totuși luate în considerare ca o potențială sursă de incendiu de birou, conform investigațiilor efectuate de inspectorii PSI Constanța.

Angajarea unei companii precum RSGE Constanța pentru a efectua o evaluare a riscului de incendiu este un început bun pentru proprietarii de afaceri sau firmele de management al instalațiilor care administrează clădiri de birouri.

Tipul și cantitatea de stingătoare de incendiu necesare vor fi determinate de PSI Constanța cu ajutorul acestor evaluări.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Pentru a știi ce număr de stingătoare sunt necesare într-o instituție, iată câteva principii fundamentale pentru a vă ajuta să înțelegeți tipurile de stingătoare de incendiu utilizate în birouri.

Stingătoarele de incendiu sunt evaluate în funcție de cât de bine sting incendiile de testare, care sunt incendii care implică materiale de clasă A precum hârtie, lemn și textile. Eticheta stingătorului include ratingul de testare.

Specialiștii PSI Constanța au clasificat stingătoarele adecvate pentru utilizare în birouri în trei categorii:

  • Extinctoare cu CO2 – Pentru utilizare la riscuri electrice.
  • Extinctoare cu spumă – Pentru utilizare la riscuri generale.
  • Extinctoare cu ceață de apă – Pentru utilizare la riscuri generale, inclusiv bucătării.

Este esențial să aveți la îndemână materialele adecvate de apărare împotriva incendiilor, deoarece multe setări moderne la locul de muncă conțin computere, imprimante, monitoare și alte dispozitive electronice.

Prin privarea focului de oxigen, un stingător cu CO2 are capacitatea de a stinge incendiile declanșate de echipamentele electrice.

Specialiștii PSI Constanța nu recomandă utilizarea unui stingător cu CO2 în spații închise în care fluxul de aer poate fi restricționat, deoarece funcționează pe același principiu ca și flăcările sufocante, ceea ce prezintă un risc pentru oameni.

Primiți ajutor de la RSGE Constanța

Împreună cu unele lichide inflamabile, mobilierul de birou, coșurile de gunoi de hârtie, dulapurile de dosare și alte câteva articole au toate potențialul de a aprinde un incendiu.

Utilizarea stingătoarelor cu spumă pe mobilier ar trebui să se limiteze la ceea ce este absolut necesar pentru stingerea incendiului, deoarece pot lăsa reziduuri.

Orice stingător cu spumă care a trecut testul de conductivitate electrică pentru standardele PRAM impuse de PSI Constanța asigură că utilizatorul nu va fi electrocutat dacă este folosit pe echipamente electrice sub tensiune de până la 30.000 de volți.

Pentru utilizare la pericole generale, cum ar fi bucătăriile, stingătoarele cu ceață de apă oferă stingerea incendiilor pentru riscurile de clasa A, B, C și F, precum și pentru riscuri electrice.

Stingătoarele cu ceață de apă dintr-un birou oferă clienților un dispozitiv multifuncțional care lasă foarte puține reziduuri în urmă, nu necesită curățare și nu provoacă daune pe termen lung.

Deoarece un singur stingător poate face față tuturor amenințărilor, RSGE Constanța recomandă extinctoarele cu ceață de apă pentru utilizarea în locații cu utilizatori neinstruiți și cu o varietate de riscuri de incendiu.

Servicii oferite de echipa RSGE Constanța

Echipa RSGE Constanța vă oferă suport pentru întreținerea stingătoarelor. Este esențial ca stingătoarele să fie inspectate și reparate frecvent, deoarece acestea trebuie să funcționeze imediat atunci când este necesar.

Acestea sunt recipiente sub presiune care, dacă sunt corodate sau deteriorate, au potențialul de a exploda, ceea ce se știe că duce la vătămări semnificative sau chiar la moarte.

Echipamentele de stingere a incendiilor trebuie să facă obiectul unui sistem adecvat de întreținere și să fie menținute într-o stare eficientă, în stare de funcționare eficientă și în reparație excelentă, conform inspectorilor PSI Constanța.

PSI Constanța vă protejează afacerea

Personalul RSGE oferă servicii de întreținere, în plus față de oferirea de consiliere și îndrumare cu privire la tipurile și cantitatea de stingătoare de incendiu necesare într-un birou.

De asemenea, au configurate alerte care îi informează pe clienți când echipamentul lor trebuie întreținut sau înlocuit, datorită software-ului de ultimă generație.

Contactați echipa PSI Constanța pentru a afla mai multe despre produsele și serviciile oferite de RSGE Constanța sau vizitați site-ul nostru https://protectiamuncii-evaluarerisc.ro/

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati