RSG va ofera servicii de Prevenire si stingere incendii Cluj, PSI Cluj, documentatie completa si reprezentare la control.

Pentru mai multe informatii apelati: 0740195951.

Legislatia descrie incendiul ca fiind, o ardere autointretinuta, care produce pierderi de vieti omenesti, pagube materiale, ardere care se desfasoara fara control in timp si spatiu, iar pentru stingerea acesteia este nevoie de o interventie organizata din partea echipajelor specializate.

Sunt numeroase mijloace care pot fi surse de aprindere ale unui incendiu, surse precum:

 • aparate electrocasnice;
 • mijloace de iluminat electric;
 • curele de transmitere a miscarii;
 • spalarea in lichide combustibile;
 • focul in aer liber;
 • tigara;
 • trasnetul;
 • corpuri supraincalzite de soare; etc.

Existand numerosi factori care nesupravegheati pot duce la producerea unui incendiu este deosebit de important ca toate masurile de prevenire a unui incendiu sa fie luate, iar personalul instruit cu privire la comportamentul si masurile care trebuie luate in cazul izbucnirii unui incendiu.

La nivelul societatii este important sa se intocmeasca un plan de prevenire, iesirile de urgenta sa fie semnalizate iar in cazul producerii unui incendiu vietile lucratorilor precum si a tuturor celor prezenti sa nu fie puse in pericol.

Pentru mai multe informatii legate de Prevenire si stingere incendii Cluj, SSM sau PSI Cluj, nu ezitati sa ne contactati fie cu ajutorul formularului de contact de pe site din pagina de Contact pe care l-am pus la dispozitia dumneavoastra, fie ne puteti suna la tel 0740195951.

De ce Reliable Solutions Group Cluj?

RSGE va pune la dispozitie servicii complete de Prevenire si stingere incendii Cluj, Securitate si sanatate in munca si protectia muncii. Avand o experienta de peste 5 ani in acest domeniu, am inteles ca profesionalismul, respectarea termenelor si transparenta reprezinta singura modalitate de a avea o afacere de succes.

In cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale, amenzi care va pot pune afacerea in pericol. Protectia muncii  ne mai fiind optionala ci obligatorie pentru societatii sau institutii echipa RSG va ofera solutii prin intermediul carora riscul de a va pune afacerea in pericol in cazul unui accident de munca dispare.

Prin asigurarea si respectarea normelor de Securitate si sanatate in munca  nu se asigura doar siguranta angajatilor ci si a angajatorilor!

Eficientizarea costurilor:

 • Noi suntem solutia pentru a evita amenzile, ridicarea licentei sau intocmirea unui dosar penal in caz de control ITM;
 • Intocmim si actualizam documentatia obligatorie conform legii 319/2006 (protectia muncii) si legii 307/2006 (PSI );
 • Asiguram Protectia Muncii  si a sanatatii angajatiilor, prevenim riscurile profesionale, informam si instruim angajatii dumneavoastra pe linie de protectia muncii, PSI   si situatii de urgenta;
 • Asiguram cadrul organizatoric si mijloacele necesare sanatatii si securitatii in munca dar si in sensul apararii impotriva incendiilor in propria unitate;

Activitatile de Protectia Muncii Desfasurate de echipa RSG sunt:

 1. Prevenire si stingere incendii Cluj, PSI Cluj;
 2. Identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor , intocmirea EVALUARII DE RISCURI;
 3. Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie Cluj;
 4. Elaborarea de instructiuni proprii, tinand seama de particularitatile activitatilor societatii precum si ale locurilor de munca;
 5. Intocmirea unui necesar de documentatie cu caracter tehnic de informare si instruire a lucratorilor in domeniul: Securitate si Sanatate in Munca (Protectia Muncii , SSM );
 6. Elaborarea planului de instruire-testare la nivelul societatii;
 7. Inginerul de protectia muncii si inspectorul de evaluare de riscuri, PSI Cluj, identifica pericolele si evalueaza riscurile, intocmeste evaluare riscuri de accidente si boli profesionale in securitate si sanatate in munca, ofera consultanta SSM  in probleme de protectia muncii  si evaluare de riscuri;

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Cluj:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii