PSI Reșița (Prevenire și Stingere Incendii Reșița)

PSI Reșița (Prevenire și Stingere Incendii Reșița)​

PSI Reșița (Prevenire și Stingere Incendii Reșița)

PSI Reșița (Prevenire și Stingere Incendii Reșița) efectuează analize de risc pentru ca riscul de incendiu să fie menținut la minimum în timp ce sunt utilizate încăperi, compartimente și zone asociate clădirilor și spațiilor de birouri.

Conform Dispozițiilor generale privind apărarea împotriva incendiilor din 2010, pentru a face acest lucru, ar trebui să fie prezente doar cantitatea minimă absolută de articole combustibile și orice surse potențiale de aprindere a acestora.

PSI Reșița vine în ajutorul companiilor

PSI Reșița vine în ajutorul companiilor cu elaborarea măsurilor pentru prevenirea și stingerea incendiilor în orice locație:

  • Păstrați gunoiul și materialele inflamabile în locuri special amenajate.
  • Evitați acumulările de praf.
  • Acordați atenție sporită lichidelor și vaporilor inflamabili.
  • Supravegheați accesibilitatea ieșirilor de incendiu.
  • Nu utilizați alarme de incendiu necunoscute.
  • Efectuați verificări PRAM și inspecții de rutină pe toate echipamentele electrice doar cu ajutorul specialiștilor PSI Reșița.
  • Introduceți restricții suficiente pentru fumători.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Creșteți literalmente riscul de incendii accidentale dacă lăsați gunoiul să se adune în clădirea dumneavoastră, mai ales dacă există hârtie, carton și alte articole combustibile. În special, este important să inspectați și să curățați frecvent zonele de depozitare.

Dacă este posibil, inspectorii PSI Reșița recomandă depozitarea deșeurilor departe de clădirile principale și de orice ar putea lua foc, cum ar fi încălzitoare, ventilatoare, echipamente de lucru, utilaje, zone pentru fumat și mașini.

Cel mai bun curs de acțiune în această situație este să programați eliminarea frecventă a gunoiului combustibil și voluminos într-o unitate în afara amplasamentului.

Primiți ajutor de la RSGE Reșița

RSGE Reșița atrage atenția asupra prafului produs în zonele de lucru, care este adesea privit mai degrabă ca un motiv de supărare decât o amenințare, deoarece nu este de obicei considerat o substanță chimică periculoasă.

Cu toate acestea, atunci când este expus la căldură, electricitate statică, frecare sau flăcări deschise, praful inflamabil poate lua foc rapid și poate exploda. Acest risc poate fi redus asigurându-vă că există un program regulat de curățenie.

PSI Reșița impune politici clare pentru a reduce acumularea de praf în jurul prizelor și a altor surse de energie și încălzire, precum și în stațiile de lucru. Aerul condiționat eficient poate ajuta la reducerea cantității de praf de la locul de muncă.

Servicii oferite de echipa RSGE Reșița

Echipa RSGE Reșița acordă asistență spălătoriilor comerciale și bucătăriilor, deosebit de vulnerabile la pericole de incendii, însă orice loc de muncă poate întâmpina probleme cu substanțele chimice comune.

Benzina, totuși, prezintă un risc mai mare în medii industriale mai mari, cum ar fi fabricile și depozitele, unde pot fi păstrate cantități semnificative de stoc.

Scurgerile și depozitarea neglijentă pot duce la explozii și la răspândirea rapidă a incendiilor, așa că asigurați-vă întotdeauna că recipientele dumneavoastră sunt bine închise și depozitate departe de surse potențiale de aprindere.

Conform specialiștilor PSI Reșița, curățarea trebuie făcută imediat dacă o substanță chimică este răsturnată sau vărsată cu mențiunea că trebuie să urmați întotdeauna instrucțiunile producătorului.

PSI Reșița vă protejează afacerea

Pentru a evita blocarea ieșirii în caz de incendiu, echipamentele, ambalajele și obiectele personale nu trebuie lăsate în apropierea lor. Afacerile vor fi protejate dacă aveți acces nestingherit și trecere liberă prin toate ieșirile de incendiu.

Instruirea angajaților de către inspectorii PSI Reșița pune accentul pe închiderea ușilor de incendiu. Este esențial să vă reparați sistemul de încălzire sau aspectul clădirii dacă aveți probleme de ventilație.

Chiar dacă de obicei țineți ușile închise, ar trebui să inspectați etanșările, să vă asigurați că nu există goluri între ușă și perete și să vă asigurați că balamalele sunt funcționale.

Căutarea asistenței profesionale cu privire la un remediu este la fel de esențială dacă există o problemă cu orice echipament care asigură evitarea riscurilor în compania dumneavoastră.

Alegeți colaborarea cu echipa PSI Reșița pentru consultanță în domeniul PSI, decât să sacrificați măsurile de stingere a incendiilor!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati