PSI Călărași (Prevenire și Stingere Incendii Călărași).

PSI Călărași (Prevenire și Stingere Incendii Călărași)PSI Călărași (Prevenire și Stingere Incendii Călărași).

PSI Călărași (Prevenire și Stingere Incendii Călărași) a efectuat evaluarea riscurilor privind riscul de incendiu în diferite companii, în urma cărora a emis o serie de recomandări pentru o strategie pasivă de protecție împotriva incendiilor.

PSI Călărași vine în ajutorul companiilor

Specificul unei strategii pasive de protecție împotriva incendiilor va depinde de structura clădirii, precum și de orice nevoi speciale ale industriei.

PSI Călărași vine în ajutorul companiilor cu detalii despre diversele măsuri pasive de siguranță la incendiu, care vor include de obicei una sau mai multe dintre următoarele acțiuni:

  • Ignifugare cu gaz ionizat
  • Compartimentare
  • Ieșiri de incendiu

Atunci când oțelul structural este protejat împotriva incendiului, un strat intumescent este adesea fie pulverizat (ca vopsea intumescentă) sau adăugat ca strat în peliculă subțire.

Acest strat crește capacitatea oțelului de a tolera temperaturi ridicate pentru o perioadă mai lungă de timp, fără a afecta funcțiile sale esențiale.

Vizitați pagina RSGE dedicată protecției împotriva incendiilor pentru a afla mai multe despre activitatea PSI Călărași în măsuri pasive de siguranță la incendiu!

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Compartimentarea, așa cum au menționat specialiștii PSI Călărași, urmărește să limiteze focul și fumul într-o anumită regiune a unei clădiri. Acest lucru facilitează evacuarea și păstrează integritatea structurală a clădirii.

Există multe configurații diferite pentru un sistem de compartimentare. De exemplu, pentru a limita focul și fumul, antreprenorii vor crea bariere și pereți special proiectați.

Frecvent, pentru realizarea acestor pereți despărțitori și obstacole se vor folosi materiale specifice rezistente la foc. Pentru mulți, funcția principală a ușii de incendiu este aceea de a oferi o cale clară de evacuare.

Aceasta joacă un rol semnificativ în strategia de compartimentare a unei clădiri. Benzile intumescente sau garniturile de fum rece, care oferă o rezistență suplimentară la foc, obstrucționând trecerea fumului, sunt de obicei folosite pentru a consolida ușile de incendiu.

Deci, ușile de incendiu pot fi privite ca o măsură pasivă de prevenire a incendiilor.

Primiți ajutor de la RSGE Călărași

Inginerii RSGE Călărași sunt experți în PSI și recomandă măsurile pasive de prevenire. Acestea implică verificarea pereților compartimentului, podelele, racordurile, țevile și conductele pentru orice goluri sau deschideri care nu sunt compatibile.

Apoi, orice posibile breșe în compartimente sunt reparate folosind materiale rezistente la foc. Neintenționat, muncitorii pot slăbi o structură rezistentă la foc din când în când.

Acțiunea de a astupa aceste goluri poate fi văzută și ca o tactică de stingere a incendiilor, deoarece chiar și cele mai mici deschideri ar putea prezenta o cale de răspândire a focului și a fumului.

Pentru a asigura conformitatea cu standardele din industrie, acest lucru ar trebui făcut întotdeauna de experții PSI Călărași.

Deoarece se găsesc frecvent în locuri ascunse, unde pot fi trecute cu vederea fără o evaluare amănunțită a riscului de incendiu, pătrunderile serviciului de oprire a incendiilor sunt esențiale pentru o protecție pasivă eficientă împotriva incendiilor.

Servicii oferite de echipa RSGE Călărași

Echipa RSGE Călărași specifică ce diferențiază protecția activă împotriva incendiilor de apărarea pasivă împotriva incendiilor. Prevenirea activă și pasivă a incendiilor diferă în primul rând în două moduri.

  • În primul rând, scopul protecției pasive împotriva incendiilor este acela de a opri răspândirea focului în întreaga clădire și de a reduce daunele structurale, în timp ce sistemele active de protecție împotriva incendiilor caută și sting flăcările.
  • În al doilea rând, termenul „pasiv” poate fi folosit pentru a descrie caracteristicile de siguranță la incendiu care, odată instalate, nu au nevoie de asistență umană pentru a funcționa.

PSI Călărași vă protejează afacerea

Un mecanism „activ” de protecție împotriva incendiilor trebuie deseori activat sau utilizat de către locuitori sau experții PSI Călărași în securitatea la incendiu pentru a stinge un incendiu.

Sistemele de protecție pasivă și activă la incendiu funcționează independent unul de celălalt. Dar pentru ca ele să funcționeze, amândouă trebuie menținute în stare optimă. În caz contrar, consecințele unui incendiu ar putea fi dezastruoase.

Solicitați oferta PSI Călărași pentru a beneficia de consiliere privind serviciile de prevenire și stingere a incendiilor!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati