PSI Snagov (Prevenire și Stingere Incendii Snagov)

PSI Snagov (Prevenire și Stingere Incendii Snagov)

PSI Snagov (Prevenire și Stingere Incendii Snagov)

PSI Snagov (Prevenire și Stingere Incendii Snagov) consideră siguranța la incendiu un factor crucial de luat în considerare la proiectarea și gestionarea clădirilor, care, din păcate, este adesea neglijată.

PSI Snagov vine în ajutorul companiilor

Primul principiu al PSI Snagov despre managementul incendiului înseamnă suficiente căi de ieșire din clădiri, ținând cont de dimensiunea și gradul de ocupare al acestora.

Principiile de bază la construirea, întreținerea și utilizarea clădirilor de tot felul, specifică dimensiunea, cantitatea și poziționarea ieșirilor.

Pentru a fi utili în caz de urgență, inspectorii PSI Snagov vin în ajutorul companiilor cu sfaturi pentru toți angajații care trebuie să se asigure că scările, casele scărilor și holurile sunt bine întreținute, ventilate și fără obstacole.

Zonele deschise ale clădirilor sunt esențiale pentru gestionarea incendiilor. Atât a ajunge la ieșiri, cât și pentru a avea suficiente ieșiri, aceste zone sunt cruciale.

Distanța maximă până la o scară de incendiu și semnificația semnelor de siguranță pentru evacuarea pe timp de noapte sunt ambele specificate în regulile impuse de Legea nr. 307/2009 privind apărarea împotriva incendiilor.

Toate locațiile au nevoie de spații de refugiu, cum ar fi terase, unde oamenii se pot aduna în siguranță atunci când li se cere să evacueze clădirea treptat.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Un incendiu poate avea multe cauze, iar prima măsură luată este controlul acestuia în primele minute de la apariție.

Regulile internaționale de construcție impun instalarea de sisteme automate de alarmă împotriva incendiilor, care sunt deosebit de utile pentru identificarea lor mai ales atunci când spațiile de lucru sunt de dimensiuni mici.

Aceste sisteme includ detectoare de fum și căldură. Extinctoarele sunt utile doar dacă funcționează, așa că, PSI Snagov recomandă ca acestea să fie verificate frecvent.

Conducerea companiilor trebuie să se gândească la implementarea sistemelor automate de sprinklere, deoarece acestea sunt mai ușor de accesat.

Sistemele automate de suprimare a flăcărilor, reduc costurile daunelor cu 60%. Sfaturile specialiștilor în materie de prevenire incendii susțin utilizarea lor.

Primiți ajutor de la RSGE Snagov

La fel de important ca evitarea incendiilor în caz de urgență este evitarea fricii. RSGE Snagov organizează exerciții regulate de incendiu care îi învață pe angajați cum să se evacueze rapid și în siguranță în cazul apariției acestui incident.

Pentru a vă asigura că aceasta devine o politică de funcționare obișnuită, PSI Snagov vă îndeamnă să desemnați un ofițer de securitate la incendiu pentru fiecare unitate.

O altă cauză a apariției incendiilor poate fi alegerea design-ului interior, care poate fie să salveze, fie să pună vieți în pericol. Stațiile de lucru sunt deosebit de inflamabile din cauza prezenței lemnului, hârtiei și a țesăturilor.

Cu toate acestea, țesăturile ignifuge pot fi create astfel încât să se stingă singure atunci când intră în contact cu flăcările.

Servicii oferite de echipa RSGE Snagov

În ciuda costului mai mare al țesăturilor ignifuge, un număr tot mai mare de întreprinderi, în special multinaționale, solicită astfel de materiale, potrivit statisticilor efectuate de echipa RSGE Snagov.

Producătorii de mobilă sunt obligați să furnizeze numai materiale care au trecut testele de incendiu din cauza regulilor stricte de incendiu în companii.

Un rating de rezistență la foc este, de asemenea, acordat ușilor, indicând cât timp pot rezista la căldură mare și flăcări înainte de a se prăbuși.

O soluție bună este construcția ușilor tratate cu foc, care au permis unor camere să-și mențină izolația ore în șir, în ciuda unui incendiu puternic din apropiere.

Oamenii care lucrează la locurile de muncă din blocuri de apartamente cu puține ieșiri ar trebui să fie atenți să nu rămână blocați în spațiile mici.

PSI Snagov vă protejează afacerea

Departamentele de pompieri vor evalua în mod independent gradul de siguranță la incendiu în clădirea dumneavoastră.

Capcanele mortale potențiale, care sunt cel mai bine evaluate de experți, includ depozitarea mărfurilor periculoase sau combustibile, structurile învechite și instabile, căile de evacuare inadecvate și supraîncărcările de energie.

Din păcate, „clădirile verzi” sunt la modă, nu construcțiile sigure. Specialiștii PSI Snagov au efectuat evaluarea riscurilor în multe organizații de lucru.

Rezultatele spun că un număr însemnat din structuri pot să încalce regulile recunoscute de siguranță a clădirii, deciziile iraționale ducând la modificări neautorizate chiar și după obținerea autorizațiilor de funcționare.

Solicitați oferta PSI Snagov pentru a obține detalii despre respectarea normelor în privința securității la incendiu!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati