PSI Otopeni (Prevenire și Stingere Incendii Otopeni)

PSI Otopeni (Prevenire și Stingere Incendii Otopeni)​

PSI Otopeni (Prevenire și Stingere Incendii Otopeni)

PSI Otopeni (Prevenire și Stingere Incendii Otopeni) are drept obiectiv principal instruirea regulată a lucrătorilor cu privire la:

-ce să facă în caz de incendiu;

-cum să folosească echipamentul adecvat de stingere;

-și, cel mai important, cum să acționeze atunci când izbucnește un incendiu.

PSI Otopeni vine în ajutorul companiilor

Potrivit Legii nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor, o ardere autonomă care are ca rezultat pierderea de vieți omenești sau pagube materiale se numește incendiu.

Arderile scăpate de sub control, atât în ​​timp, cât și în spațiu, necesită o intervenție planificată din partea celor responsabili cu securitatea la incendiu.

PSI Otopeni vine în ajutorul companiilor cu crearea de strategii pentru prevenirea și stingerea incendiilor, deoarece se străduiește să protejeze nu numai bunăstarea angajaților, ci și siguranța acestora.

Consilierea angajaților companiilor cuprinde toți pașii necesari pentru salvarea acestora, asigurând și securitatea echipelor de salvare prin programe de instruire, formare și informare.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Știind mai multe despre cum și de ce apar incendiile, cu toții putem contribui la transformarea lumii într-un loc mai sigur. Multitudinea de informații privind siguranța la incendiu abordează o gamă largă de probleme de actualitate, semnificative.

Tot ce trebuie să știți pentru a vă proteja pe dumneavoastră, familia, vecinii sau colegii de muncă de la incendiu și riscurile asociate sunt informații furnizate de echipa PSI Otopeni.

Serviciile noastre includ:

  • Elaborarea planului de prevenire și protecție și actualizarea lui.
  • Crearea de ghiduri personalizate, luând în considerare caracteristicile unice ale locurilor de muncă și ale operațiunilor companiei.
  • Crearea documentelor tehnice necesare pentru ca lucrătorii de teren să obțină cunoștințe și instruire în domeniul securității și sănătății (Protecția Muncii, SSM).
  • Dezvoltarea strategiei de instruire-testare la nivel de companie.

Primiți ajutor de la RSGE Otopeni

Puteți beneficia de serviciile complete ale RSGE Otopeni, precum și de protecție pentru drepturile lucrătorilor și siguranța la locul de muncă, acceptând ajutorul nostru.

Echipa noastră este conștientă că profesionalismul, respectarea termenelor limită și transparența sunt esențiale pentru o firmă de succes.

În cazul unui control ITM, puteți primi amenzi penale sau contravenționale, care ar putea pune în pericol compania dumneavoastră.

Echipa PSI Otopeni vă oferă soluții care elimină posibilitatea de a vă pune afacerea în pericol în cazul unui accident de muncă.

Protecția muncii este acum necesară pentru întreprinderi sau instituții, mai degrabă decât să fie un beneficiu opțional.

Servicii oferite de echipa RSGE Otopeni

Siguranța angajatorilor, cât și a angajaților este asigurată prin respectarea legilor de sănătate și securitate în muncă.

În cazul controlului ITM, suntem răspunsul pentru evitarea penalităților, suspendarea licenței sau crearea unui dosar penal.

Serviciile oferite de echipa RSGE Otopeni constau în:

  • Crearea și actualizarea documentelor necesare în caz de control în conformitate cu legislația în protecția muncii.
  • Protejarea bunăstării angajaților, prin reducerea pericolelor la locul de muncă, educarea și instruirea personalului cu privire la procedurile de urgență, PSI și legile muncii.
  • Asigurarea structurii instituționale și a echipamentelor necesare pentru sănătatea și securitatea la locul de muncă, precum și protecția împotriva incendiilor în interiorul unităților.

Sarcinile echipei PSI Otopeni în domeniul protecției muncii includ:

-identificarea pericolelor;

-evaluarea riscurilor;

-implementarea măsurilor de protecție;

-prevenirea și stingerea incendiilor.

PSI Otopeni vă protejează afacerea

Dacă sunteți interesați de măsurile de siguranță pentru prevenirea incendiilor și căutați materiale de top, ați ajuns la locul potrivit.

Programe educaționale, planuri de lecții, pagini de sfaturi, filme și multe altele sunt disponibile aici. Angajații PSI Otopeni sunt ingineri în protecția muncii și inspectori în evaluarea riscurilor, specializați în:

-detectarea pericolelor;

-evaluarea riscurilor;

-evaluarea riscurilor pentru bolile profesionale și accidentele profesionale;

-oferirea de consultanță în probleme de protecția muncii și sănătate și securitate la locul de muncă.

Inițiativele noastre încorporează strategii care vizează persoanele cele mai expuse riscului, cum ar fi copiii mici, cetățenii în vârstă, rezidenții din zonele cu venituri mici și persoanele cu dizabilități.

Contactați inspectorii PSI Otopeni pentru a le solicita sprijin în orice problemă din domeniul SSM/PSI/SU!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii