PSI București (Prevenire și Stingere Incendii București)

PSI București (Prevenire și Stingere Incendii București)

PSI București (Prevenire și Stingere Incendii București)

PSI București (Prevenire și Stingere Incendii București) consideră siguranța la locul de muncă o soluție ulterioară în operațiunile industriale. Pentru evitarea riscurilor, aveți nevoie de elemente de siguranță pentru a vă proteja personalul, proprietatea și compania.

PSI București vine în ajutorul companiilor

Pentru a vă ajuta să creați un program de siguranță de succes, PSI București oferă o gamă largă de produse de siguranță. Puteți obține tot ce aveți nevoie pentru a menține operațiunile să funcționeze eficient, fără a pune în pericol sănătatea sau securitatea oamenilor.

În situații de criză, acționarea promptă este vitală. Semnele de siguranță pentru aparatele de incendiu direcționează angajații să înfășoare furtunurile, stingătoarele și alte articole esențiale pentru stingerea incendiilor în medii industriale.

Aceste avertismente de siguranță, care sunt menite să atragă atenția, ar putea fi diferența dintre eliminarea riscurilor și un dezastru. Accidentele care implică un incendiu pot dăuna grav instalațiilor și angajaților dumneavoastră, provocând și daune semnificative.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Echipa PSI București a constatat în urma evaluărilor de riscuri efectuate în întreprinderi că una dintre cele mai mortale și terifiante catastrofe care se pot întâmpla într-un mediu industrial este incendiul.

De aceea, instalațiile pentru stingerea incendiilor trebuie să fie echipate cu extinctoare, care sunt suficient de puternice pentru a stinge incendiile rapid din cauza potențialului de calamitate care vine odată cu incidentul.

Un bun stingător de incendiu poate fi diferența dintre un risc eliminat și o calamitate care pune capăt unei activități. Magazinul SSM/PSI/SU al PSI București oferă stingătoare de incendiu de diferite dimensiuni, forme și presiuni.

Aceste instrumente de stingere a incendiilor sunt concepute pentru a fi simplu de utilizat și sunt proiectate pentru a face față amenințărilor întâlnite frecvent în mediile industriale și clădirile de birouri.

Pentru a ajuta lucrătorii să răspundă rapid la situații de urgență, extinctorul cu apă presurizată este acționat prin apăsare, o acțiune pozitivă de pornire și oprire și instrucțiuni clare, ușor de citit pas cu pas de-a lungul plăcuței de identificare.

Primiți ajutor de la RSGE București

Semnele de siguranță pentru aparate de incendiu sunt puse la dispoziția unităților de către RSGE București și sunt disponibile într-o gamă largă de forme, stiluri și posibilități de mesaje. Semnele sunt amplasate pe panouri rezistente pentru a rezista în condiții exigente.

Aceste semne sunt compuse din material puternic, cu rezistență industrială, care asigură performanțe optime și sunt disponibile cu anteturi, fraze de semnalizare și simboluri de incendiu conforme cu legislația PSI, respectiv Legea nr. 307/2006.

Semnele de avertizare și de siguranță mai includ și semnele de pardoseală. Materialele utilizate pentru construirea lor sunt dure, rezistente la nivel industrial și cu profil redus, făcându-le capabile să reziste la activități grele de trecere, chiar și cu stivuitorul.

Orice formă de marcare a podelei care a fost instalată trebuie menținută în permanență. Aceasta presupune menținerea pardoselii curată, astfel încât toată lumea din apropiere să poată vedea și citi cu ușurință indicațiile.

În locurile unde sunt folosite marcaje de pardoseală grele, muncitorii vor descoperi că le pot curăța folosind majoritatea materialelor obișnuite pentru curățarea podelei.

Soluția oferită de echipa PSI București pentru a menține semnele de podea curate constă în folosirea de către echipa de întreținere a mopurilor sau chiar a echipamentelor mari de curățare a podelei care pot trece direct peste ele.

Acest lucru va îndepărta orice urmă de grăsime, praf sau alte materiale care ar putea împiedica vizibilitatea lor din apropiere.

Servicii oferite de echipa RSGE București

Cel mai important lucru este să vă asigurați că marcajele de podea transmit un mesaj foarte clar, indiferent de tipul ales. Niciun semn nu ar trebui să provoace confuzie, încurajând oamenii să creadă, de exemplu, că semnul îi direcționează către o scăpare de incendiu.

RSGE București a demonstrat că este esențial să aveți o strategie de marcare a podelei bine planificată pentru tot ce se află în clădire, mai ales atunci când încercați să implementați noi mărci, cum ar fi cele pentru stingătoarele de incendiu.

Urmele vechi trebuie îndepărtate, deoarece pot pune persoanele în pericol. Cineva riscă să se rănească semnificativ dacă urmărește un semn învechit și se așteaptă să găsească acolo un stingător.

Conform experienței PSI București, acest lucru ar putea îngreuna sau dura mai mult timp pentru stingerea unui incendiu, punând în pericol siguranța întregii clădiri și a muncitorilor.

PSI București vă protejează afacerea

Elementele de siguranță pe care le oferă PSI București pot fi văzute consultând pagina de contact a magazinului nostru. De asemenea, puteți citi instrucțiunile noastre de siguranță pentru detalii suplimentare despre problemele critice de siguranță.

Instruirea angajaților trebuie să fie o parte esențială a oricărei inițiative de siguranță într-o unitate. Deși marcajele de podea pentru stingătoarele de incendiu se explică adesea de la sine, este totuși o idee bună să explicați personalului ce implică fiecare.

Aveți nevoie de un semn unic de securitate la incendiu pentru unitatea dumneavoastră? Nici-o problemă! Pentru a satisface cerințele dumneavoastră unice, contactați cât mai curând specialiștii PSI București!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati