PSI Bragadiru (Prevenire și Stingere Incendii Bragadiru)

PSI Bragadiru (Prevenire și Stingere Incendii Bragadiru)

PSI Bragadiru (Prevenire și Stingere Incendii Bragadiru)

PSI Bragadiru (Prevenire și Stingere Incendii Bragadiru) vă ajută să alegeți și să achiziționați cel mai bun sistem de stingere a incendiilor pentru reședința sau compania dumneavoastră.

Dacă administrați o afacere, veți lua în considerare, fără îndoială, instalarea unui sistem de stingere a incendiilor pentru a vă proteja personalul și clădirea în sine.

PSI Bragadiru vine în ajutorul companiilor

PSI Bragadiru vine în ajutorul companiilor cu instalarea unui sistem solid de suprimare și alarmă a incendiilor, acesta fiind primul pas în prevenirea oricăror potențiale răniri sau daune materiale grave.

Apa este cel mai accesibil, crucial și eficient instrument de stingere a incendiilor disponibil în prezent. Este, de asemenea, ecologic.

Sistemele pentru stingerea incendiului cu apă trebuie să fie accentul principal pentru fiecare sector care se ocupă de lichide și substanțe chimice inflamabile, datorită importanței lor esențiale.

Capacitatea oricărui sistem de incendiu pe bază de apă de a funcționa la maximum depinde de o sursă suficientă de apă. Profesioniștii PSI Bragadiru studiază clădirea și oferă soluții pentru alegerea celui mai bun sistem de incendiu cu apă.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Ca primă linie de apărare împotriva incendiilor neașteptate, PSI Bragadiru recomandă sistemele de sprinklere împotriva incendiilor, acestea fiind o componentă eficientă a oricărui sistem de protecție împotriva incendiilor.

Un sistem de sprinklere pentru incendiu poate stinge focul cu suficientă apă pentru a împiedica răspândirea acestuia. Acestea oferă apărarea sigură și timpul suplimentar pentru evacuarea în siguranță a clădirii.

Specialiștii PSI Bragadiru vă spun cum funcționează sistemele de sprinklere:

  • Când izbucnește un incendiu, aerul se încălzește rapid și se ridică spre tavan, ceea ce activează sistemul de sprinklere.
  • Apa sub presiune din sistemul de conducte iese atunci când se generează căldură, stingând flăcările și împiedicând reaprinderea.

Primiți ajutor de la RSGE Bragadiru

Conform RSGE Bragadiru, orice sistem de protecție împotriva incendiilor trebuie să includă un hidrant stâlp de incendiu, deoarece oferă un punct de intrare la o sursă de apă în caz de urgență.

În spațiile publice trebuie să existe hidranți stâlp de incendiu accesibili, amplasați uniform, care să poată atrage volumul necesar de apă. Aceste echipamente trebuie testate continuu pentru a-și asigura eficacitatea în cazul unui incendiu brusc.

Aparatul de incendiu necesar este păstrat într-o cutie de oțel numită dulap pentru furtunul mulinetei de incendiu, care este amplasată în spații publice și clădiri și este conceput pentru a proteja tamburul furtunului de incendiu și extinctorul.

Inspectorii PSI Bragadiru vă îndeamnă să alegeți stingătorul cu apă, acesta fiind cea mai eficientă modalitate de a stinge incendiile provocate de obiecte solide precum hârtie, lemn și alte lucruri.

Pentru a stinge un incendiu, un stingător cu apă pulverizează un jet de apă la sursa incendiului, stinge flăcările și evită reaprinderea.

Aveți nevoie de un sistem de alarmă eficient, care să respecte cerințele de incendiu și siguranță, indiferent dacă conduceți o afacere mică, mijlocie sau mare.

Servicii oferite de echipa RSGE Bragadiru

Alarmele de incendiu sunt recomandate de RSGE Bragadiru pentru că atrag atenția înainte ca focul să scape de sub control, păstrând atât oamenii, cât și proprietățile în siguranță.

Câteva secunde suplimentare pot fi suficiente pentru a salva vieți în cazul unui incendiu neașteptat. Fiecare etaj al clădirilor trebuie să fie echipat cu un sistem de alarmă care poate detecta fumul și poate activa sirenele în caz de urgență.

Un sistem de alarmă nu va putea stinge un incendiu, dar îi poate informa pe cei responsabili pentru a putea acționa în consecință. PSI Bragadiru oferă sisteme de alarmă de incendiu de înaltă calitate, pentru a vă proteja casa sau locul de afaceri.

Un fascicul de lumină care este proiectat de la un dispozitiv numit detector de fascicul este folosit pentru a detecta fumul. Până când fumul intră în dispozitivul fixat pe tavan, detectorul de fascicul optic este inactiv.

Sistemul de alarmă este conectat la detector. Avertismentul se aude atunci când dispozitivul detectează o întrerupere a razelor de lumină. În locații cu tavan înalt, cum ar fi cinematografe, terenuri de baschet și alte locații, este instalat detectorul de fascicul.

PSI Bragadiru vă protejează afacerea

Profesioniștii PSI Bragadiru vă pot ajuta dacă doriți să achiziționați un nou sistem de protecție împotriva incendiilor sau să reparați unul vechi.

Înainte de a selecta cel mai bun sistem pentru compania dumneavoastră, examinăm și facem cercetările noastre pentru a crea o listă de echipamente de salvare împotriva incendiilor.

Contactați echipa PSI Bragadiru fără întârziere pentru a vă salva compania AZI!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii