PSI Berceni (Prevenire și Stingere Incendii Berceni)

PSI Berceni (Prevenire și Stingere Incendii Berceni)

PSI Berceni (Prevenire și Stingere Incendii Berceni)

PSI Berceni (Prevenire și Stingere Incendii Berceni) amintește cum capacitatea de a controla bine focul a îmbunătățit multe aspecte ale vieții, inclusiv încălzirea, gătitul, semnalizarea fumului și controlul peisajelor.

Atunci când nu este controlat în mod corespunzător, focul poate, totuși, să devină destul de periculos și să dăuneze oamenilor, proprietăților și mediului.

PSI Berceni vine în ajutorul companiilor

Echipa PSI Berceni vine în ajutorul companiilor cu sesiuni de instruire pentru a vă putea pregăti mai bine pentru o situație de urgență încurajând o cultură în care lucrătorii recunosc valoarea siguranței la incendiu la locul de muncă.

În plus, îi va încuraja pe membrii personalului să vorbească atunci când văd o posibilă problemă, oferindu-vă posibilitatea de a lua măsuri preventive.

Deși incendiile pot începe în orice moment, majoritatea pot fi evitate. Descoperiți în acest articol cum vă poate ajuta PSI Berceni să vă pregătiți și să evitați un incendiu.

Angajatorii, proprietarii sau orice persoană responsabilă de proprietate, cum ar fi un administrator de clădire sau de afaceri, sunt responsabili atât pentru prevenirea, cât și pentru stingerea incendiilor.

Aceștia sunt considerați „persoane responsabile” și au o datorie de grijă față de membrii personalului lor sau față de toți cei care locuiesc sau lucrează pe proprietatea lor.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Pregătirea pentru un incendiu este una dintre cele mai importante componente ale sănătății și securității și obligațiilor pentru angajatori. O prioritate majoră este ca toată lumea de pe proprietate și zona imediată să fie în siguranță.

Specialiștii PSI Berceni enumeră responsabilitățile angajatorilor în privința asigurării securității la incendiu:

-să efectueze evaluări de rutină a riscurilor spațiului și să alerteze personalul sau reprezentanții desemnați ai acestora cu privire la orice identificare a unui posibil incendiu;

-să implementeze și să respecte măsurile de siguranță adecvate;

-să efectueze planuri de urgență;

-să educe și să instruiască lucrătorii în privința măsurilor de siguranță.

Strategiile de evacuare în caz de urgență și de prevenire a incendiilor pot fi predate tuturor angajaților, sau pot obține accesul la ele pentru a le putea revizui, de către inspectorii PSI Berceni.

De asemenea, muncitorii trebuie să realizeze cât de crucial este pentru siguranța lor și a colegilor să urmeze aceste planuri și proceduri. Pericolul de rănire și deces este redus și se iau suficiente măsuri de precauție în cazul unui incendiu.

Primiți ajutor de la RSGE Berceni

Dacă angajații societăților nu sunt informați despre posibilele amenințări de incendiu și despre procedurile de siguranță, acest lucru va fi dăunător pentru siguranța lor și a companiei.

Lipsa de informații poate fi fatală și poate provoca decese. Este mai puțin probabil să se producă un incendiu, pe măsură ce mai mulți oameni devin conștienți de el.

Efectuarea unei evaluări a riscurilor de către inspectorii RSGE Berceni este prima etapă în prevenirea incendiilor pentru a identifica potențiale pericole și factori declanșatori care ar putea duce la o situație de urgență.

Înainte ca cineva să fie autorizat să lucreze pe o proprietate, PSI Berceni efectuează, în conformitate cu legislația PSI, evaluarea următoarelor riscuri potențiale:

-electronice, cabluri și cablaje defecte;

-prize defecte sau supraîncărcate;

-ustensile pentru gătit;

-echipamente de încălzire;

-amplasarea substanțelor inflamabile și a materialelor combustibile în apropierea surselor de căldură;

-flăcări deschise, brichete și țigări.

Servicii oferite de echipa RSGE Berceni

Un plan de prevenire a incendiilor enumeră toate riscurile potențiale pe care echipa RSGE Berceni le-a identificat în evaluarea de risc și specifică procedurile de siguranță potrivite pe care trebuie să le respectați în cazul unui incendiu.

O strategie de prevenire a incendiilor este elaborată cu ajutorul specialiștilor PSI Berceni. Poate ajuta la prevenirea declanșării unui incendiu și poate limita considerabil cantitatea de daune pe care le poate produce acesta.

Un plan de evacuare în caz de urgență subliniază modul în care dumneavoastră și personalul dumneavoastră puteți părăsi clădirea într-un mod sigur și adecvat din orice locație.

Acest plan specifică cum să contactați pompierii și unde să depozitați trusele de prim ajutor și alte provizii de urgență. Acest lucru va permite echipei de urgență să reacționeze rapid, permițând planificarea anticipată.

PSI Berceni vă protejează afacerea

Pentru a vă proteja afacerea, personalul PSI Berceni vă amintește să vă asigurați că toate echipamentele de prevenire a incendiilor sunt etichetate corespunzător și sunt accesibile în întreaga unitate pentru a sprijini acest lucru.

Compania dumneavoastră poate suporta amenzi semnificative dacă încalcă standardele comerciale de siguranță la incendiu.

Instalarea măsurilor și procedurilor de siguranță la incendiu, testarea frecventă a dispozitivelor dumneavoastră electrice și educația în sănătate și securitate la locul de muncă sunt cele mai bune modalități de a evita un incendiu.

Pentru oferta de colaborare cu PSI Berceni în privința elaborării documentației SSM/PSI/SU, click aici!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati