PSI Brașov (Prevenire și Stingere Incendii Brașov)

PSI Brașov (Prevenire și Stingere Incendii Brașov)

PSI Brașov (Prevenire și Stingere incendii Brașov).

PSI Brașov (Prevenire și Stingere incendii Brașov) studiază măsurile suplimentare de siguranță la incendiu pe care le puteți utiliza pentru a îmbunătăți capacitatea personalului dumneavoastră de a reacționa la crize, inclusiv instalarea semnelor de stingere incendii.

PSI Brașov vine în ajutorul companiilor

După recomandările privind folosirea de semne de siguranță împotriva incendiilor, PSI Brașov consultă frecvent legislația PSI cunoscută ca Legea nr.307/2006 privind protecția împotriva incendiilor, pentru recomandări privind cele mai bune practici de siguranță la incendiu.

Legislația SSM (securitate și sănătate în muncă) include și măsurile de prevenire și stingere a incendiilor (PSI). Aceasta poate standardiza procedurile la locul de muncă și simplifică menținerea în siguranță a angajaților și a departamentului de pompieri.

În cazul în care au loc schimbări la locul de muncă, PSI Brașov reglementează modul în care o unitate ar trebui să își marcheze echipamentul de siguranță la incendiu, inclusiv stingătoarele.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Pe lângă identificarea locației stingătoarelor, PSI Brașov implementează și alte măsuri de prevenire a cauzelor incendiilor, cum sunt:

  • Identificarea ieșirilor în caz de dezastru. În cazul unui incendiu sau al unei alte situații de urgență, ieșirile de urgență marcate clar sunt esențiale pentru o evacuare cu succes a personalului.

De obicei, semne luminoase deasupra ușii, semne de perete care direcționează personalul în spre ieșire și chiar semne care luminează în întuneric (fosforescente) în cazul unei întreruperi de curent sunt folosite pentru a realiza acest lucru.

  • Identificarea rutelor pentru evacuări de urgență. Marcați orice culoare sau coridoare care ar trebui să fie utilizate pentru evacuarea de urgență. PSI Brașov amintește că legislația PSI prevede ca unitățile să aibă planuri de acțiune de urgență chiar și în format scris.

Pe lângă instruirea în mod obișnuit a membrilor personalului cu privire la procedurile de evacuare, amplasarea marcatoarelor de podea va ajuta să le reamintească muncitorilor locația stingătoarelor în caz de urgență.

Primiți ajutor de la RSGE Brașov

Semnele simple de podea care indică locația extinctorului transmit clar această informație. Inspectorii RSGE Brașov vă anunță că puteți pune acest anunț de siguranță la incendiu lângă stingător sau în alt loc în apropiere.

Dacă există un incendiu, săgeata poate direcționa lucrătorii, personalul de urgență sau alte persoane direct către stingător, astfel încât să îl poată stinge.

Pentru a face mesajul mai clar din jurul stingătoarelor de incendiu, aceste semne sunt uneori combinate cu bandă de marcare a pericolului.

Există mai multe posibilități de marcare a podelei pe care PSI Brașov le sugerează companiilor. Unele vor folosi vopsea de marcare a podelei și șabloane pentru a-și exprima punctul de vedere.

Acest lucru oferă o oarecare flexibilitate suplimentară în ceea ce privește formularea precisă a marcajelor de podea. Desigur, semnele eficiente de marcare a podelei pot fi modificate pentru a se potrivi oricărei circumstanțe.

Servicii oferite de echipa RSGE Brașov

Pentru a optimiza productivitatea sau din alte motive, echipa RSGE Brașov se oferă să acorde consiliere muncitorilor pentru ca instalațiile să fie reorganizate din punct de vedere al echipamentelor sau a altor obiecte.

Când se întâmplă acest lucru, mutarea unui stingător de incendiu ar putea fi esențială. Dacă acest lucru se realizează, trebuie să fie o prioritate de vârf să se pună marcaje proaspete pe podea, care să îndrume oamenii către noua amplasare a extinctorului.

PSI Brașov recomandă ca acest lucru să fie făcut pe măsură ce extinctorul este relocat, asigurându-se că nu există niciodată un loc în care ocupanții unității nu ar putea să-l localizeze în caz de urgență.

PSI Brașov vă protejează afacerea

Începeți imediat prin a implementa marcajele pe podea pentru siguranța la incendiu și obțineți informații specifice pentru manipularea stingătoarelor. Aveți acces la o mare varietate de indicatoare pentru podea pe pagina site-ului https://protectiamuncii-evaluarerisc.ro/

Dacă decideți să instalați materiale industriale de marcare a podelei în compania dumneavoastră, veți economisi timp, bani și efort, iar afacerile vor fi protejate.

Alegeți contractul de colaborare cu profesioniștii PSI Brașov pentru achiziții de echipamente de stingere incendii împreună cu sfaturi pentru manipularea lor în siguranță!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati