RSGE va ofera servicii de Prevenire si stingere incendii Brasov, PSI Brasov, documentatie completa si reprezentare la control.

Incendiul este descris ca fiind o ardere autointretinuta care poate duce la pierderi de vieti omenesti, pagube materiale, o ardere fara control in timp si spatiu, iar pentru stingerea caruia este necesara o interventie organizata din partea echipajelor abilitate.

Cauzele unui incendiu reprezinta sua factorilor care duc la initierea incendiului, care constau, de regula in sursa de aprindere, mijlocul care a produs aprinderea, primele materiale care s-au aprins dar si imprejurarile care au determinat producerea acestuia.

Prevenirea incendiilor reprezinta totalitatea masurilor de impiedicarea si initiere, dar si a propagarii incendiilor, de asigurare a conditiilor pentru salvarea persoanelor precum si a bunurilor materiale, dar si de asigurare a securitatii echipajelor de interventie. Toate acestea reprezinta masuri de prevenire a incendiilor.

Mijloacele de aprindere ale unui incendiu pot fi de mai multe feluri:

 • aparate de incalzit;
 • tigara;
 • foc in aer liber;
 • brichete, lumanari, lampi etc

Pentru mai multe informatii legate de Prevenire si stingere incendii Brasov, SSM sau PSI Brasov, contactati-ne fie cu ajutorul formularului din pagina de Contact, fie ne puteti apela telefonic..

De ce Reliable Solutions Group Brasov?

RSGE va pune la dispozitie servicii complete de Prevenire si stingere incendii Brasov, Securitate si sanatate in munca si protectia muncii. Avand o experienta de peste 5 ani in acest domeniu, am inteles ca profesionalismul, respectarea termenelor si transparenta reprezinta singura modalitate de a avea o afacere de succes.

In cazul unui control ITM riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale, amenzi care va pot pune afacerea in pericol. Protectia muncii  ne mai fiind optionala ci obligatorie pentru societatii sau institutii echipa RSGE va ofera solutii prin intermediul carora riscul de a va pune afacerea in pericol in cazul unui accident de munca dispare.

Prin asigurarea si respectarea normelor de Securitate si sanatate in munca  nu se asigura doar siguranta angajatilor ci si a angajatorilor!

Activitatile de Protectia Muncii Desfasurate de echipa RSGE sunt:

 1. Prevenire si stingere incendii Brasov, PSI Brasov;
 2. Identificarea pericolelor, evaluarea riscurilor , intocmirea EVALUARII DE RISCURI;
 3. Elaborarea si actualizarea planului de prevenire si protectie Brasov;
 4. Elaborarea de instructiuni proprii, tinand seama de particularitatile activitatilor societatii precum si ale locurilor de munca;
 5. Intocmirea unui necesar de documentatie cu caracter tehnic de informare si instruire a lucratorilor in domeniul: Securitate si Sanatate in Munca (Protectia Muncii , SSM );
 6. Elaborarea planului de instruire-testare la nivelul societatii;
 7. Inginerul de protectia muncii si inspectorul de evaluare de riscuri, PSI Brasov, identifica pericolele si evalueaza riscurile, intocmeste evaluare riscuri de accidente si boli profesionale in securitate si sanatate in munca, ofera consultanta SSM  in probleme de protectia muncii  si evaluare de riscuri;

De ce RSGE Brasov?

Reliable Solutions Group Experts promoveaza munca in echipa, devotamentul si asumarea responsabilitatii, indeplinirii cerintelor clientilor nostrii cu cea mai mare seriozitate, astfel incat necesitatile dumneavoastra sa fie corect determinate, indeplinite corespunzator si livrate la timp.

Pentru a va proteja afacerea de amenzi usturatoare, deoarece in cazul unui control ITM riscati amenzi contraventionale sau penale.
In cazul unui accident de munca riscati sa va puneti afacerea in pericol, dar si pe dumneavoastra. Protectia Muncii nu mai este optionala, este obligatorie pentru orice societate sau institutie, este un drept al angajatului accordat prin lege.

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Brasov:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii