PSI Brăila (Prevenire și Stingere Incendii Brăila)

PSI Brăila (Prevenire și Stingere Incendii Brăila)

PSI Brăila (Prevenire și Stingere Incendii Brăila)

PSI Brăila (Prevenire și Stingere Incendii Brăila) are drept domeniu de cercetare prevenirea incendiilor la locul de muncă, respectând o serie de standarde impuse de Legea PSI nr. 307/2006 pentru a atinge acest obiectiv.

Aceste orientări ajută la conștientizarea angajatorilor despre modalitățile de reducere a pericolului de incendiu și garantează că lucrătorii vor fi cât mai protejați posibil în cazul unui incendiu.

PSI Brăila vine în ajutorul companiilor

Angajatorii trebuie să elaboreze mai întâi o strategie de prevenire a incendiilor pentru a respecta aceste reguli. PSI Brăila vine în ajutorul companiilor și vă ajută la luarea măsurilor corecte pentru reducerea riscului de incendiu al instalațiilor.

Angajatorii cu mai mulți angajați sunt obligați să aibă o strategie de prevenire a incendiilor. Aceasta trebuie să includă linii directoare pentru reducerea posibilității unui incendiu, precum și instruirea personalului despre cum să prevină aprinderea incendiilor.

Inspectorii PSI Brăila elaborează strategia de prevenire a incendiilor în format scris și o pune la dispoziția muncitorilor pentru ca toți cei interesați să o evalueze oricând doresc.

Pe lângă faptul că au o copie pe hârtie a planului lor de protecție împotriva incendiilor, multe companii preferă ca strategia de apărare PSI să fie enunțată într-un limbaj suficient de simplu pentru ca o persoană obișnuită să o înțeleagă.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Legislația PSI le cere angajatorilor să creeze o strategie de prevenire a incendiilor care să abordeze cel puțin cinci domenii cheie. Acestea sunt doar subiectele esențiale care ar trebui acoperite.

PSI Brăila îndeamnă angajatorii să adauge detalii suplimentare la planul lor dacă este esențial pentru activitățile de la locul de muncă. Este necesar să se identifice toate pericolele de incendiu ale instalațiilor, apoi riscurile să fie incluse în planul de urgență.

Instrucțiunile privind modul de gestionare și depozitare al fiecărui risc trebuie furnizate alături de pericolele în sine. Acestea trebuie să conțină detalii specifice, cum ar fi modul în care pericolele ar putea lua foc și ce protecție împotriva incendiilor este necesară.

Primiți ajutor de la RSGE Brăila

Evitarea acumulării de deșeuri inflamabile și combustibile este o măsură de siguranță inclusă în planul de prevenire a incendiilor de către inspectorii RSGE Brăila.

Un set de procese care prezintă acțiunile de întreprins previn acumularea nesigură de deșeuri inflamabile și/sau combustibile. Cum și când aceste deșeuri vor fi îndepărtate în siguranță din regiune ar trebui să fie detaliate în aceste procese.

Strategia de prevenire a incendiilor trebuie să sublinieze în mod clar măsurile utilizate pentru menținerea și protejarea oricărei aprinderi care produce căldură. Aceste măsuri includ tehnicieni care întrețin echipamentele care generează căldură.

Detalii despre părțile responsabile pentru pericolele surselor de combustibil includ numele și/sau funcțiile oricărui personal responsabil cu prevenirea accesului la orice sursă de combustibil care ar putea prezenta un risc de incendiu.

Servicii oferite de echipa RSGE Brăila

Personalul unității care se ocupă de menținerea în siguranță a surselor de combustibil sau de întreținerea surselor de căldură trebuie să aibă pregătirea corespunzătoare pentru a asigura siguranța locurilor de muncă respective.

Pentru a preveni incendiile, RSGE Brăila recomandă o înțelegere solidă a subiectelor precum cantitatea de căldură pe care ar trebui să o producă o anumită mașină, cum să monitorizați această căldură și punctele în care diferite surse de combustibil se aprind.

Deși inginerii PSI Brăila instruiesc tot personalul companiilor cu privire la tehnicile de prevenire ample, cei cu responsabilitate directă pentru prevenirea incendiilor trebuie să primească cele mai înalte niveluri de instruire.

PSI Brăila vă protejează afacerea

În majoritatea companiilor, stingătoarele sunt cel mai răspândit tip de tehnologie de stingere a incendiilor. Ca măsură de prevenire, PSI Brăila indică amplasarea acestora în jurul clădirii, în special în locurile în care există un risc de incendiu mai mare decât de obicei.

În mod normal, stingătoarele sunt suspendate de stâlpi sau pereți. Este esențial să instalați etichete sau semne de siguranță deasupra stingătoarelor, pentru a le face mai vizibile. Acest lucru va face ca să fie găsite mai ușor atunci când sunt necesare.

Solicitați oferta PSI Brăila pentru întocmirea planului de prevenire a incendiilor, instruirea angajaților, achiziționarea sistemelor de stingere a incendiilor și consiliere pentru utilizarea lor!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Braila:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii