PSI Bihor (Prevenire și Stingere Incendii Bihor)

PSI Bihor (Prevenire și Stingere Incendii Bihor)

PSI Bihor (Prevenire și Stingere incendii Bihor)

PSI Bihor (Prevenire și Stingere Incendii Bihor) se concentrează asupra importanței prevenirii, protecției și inspecției împotriva incendiilor. Mai multe detalii despre planurile de prevenire a incendiilor vă pot salva afacerile de potențialele distrugeri ale incendiilor.

PSI Bihor vine în ajutorul companiilor

Desigur, incendiile devastează afacerile și casele în fiecare zi. PSI Bihor vine în ajutorul companiilor din Bihor cu modalități de a asigura angajatorii că nu se vor confrunta cu una dintre aceste situații triste.

Importanța prevenirii incendiilor pentru personalul dumneavoastră este mai mult decât prevenirea daunelor proprietății. Cu ajutorul RSGE Bihor, creați un plan de prevenire și siguranță la incendiu, pentru a salva vieți!

Planificarea prevenirii incendiilor trebuie să includă mai multe puncte focale, în cele din urmă pentru siguranța și bunăstarea personalului dumneavoastră. Instruirea privind siguranța la incendiu înseamnă prevenirea unui incendiu, cât și intervenția la incendiu.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Angajații societăților trebui să fie conștienți de procedurile pe care trebuie să le urmeze în caz de incendiu. Planurile de siguranță la incendiu trebuie să includă o hartă a clădirii care să marcheze clar căile de evacuare și ieșirile de urgență.

PSI Bihor recomandă însemnarea locurilor în care se află stingătoarele și alarmele de incendiu în clădire. De asemenea, specialiștii noștri elaborează un plan care să explice cum și când să răspundeți la un incendiu.

Planul dumneavoastră de siguranță poate prevedea că lucrătorii ar trebui să folosească un stingător de incendiu pentru a stinge incendiile mici. Dar, dacă un incendiu scapă de sub control, trebuie să știe cum și pe unde să evacueze încăperea.

Planurile de securitate la incendiu întocmite de PSI Bihor includ și linii directoare, care ar trebui să sublinieze importanța prevenirii incendiilor. Dacă evacuarea este singura opțiune, muncitorii trebuie să se asigure că închid ușile în urma lor când pleacă pentru a încetini arderea.

De mare folos este ca cel puțin unul dintre membrii personalului dumneavoastră să urmeze cursurile de securitate la incendiu. Aceștia îi pot educa pe ceilalți și pot aplica metodele de siguranță și prevenire a incendiilor.

Primiți ajutor de la RSGE Bihor

Recunoașterea pericolelor de incendiu pentru clădirea dumneavoastră este primul pas în înțelegerea cu adevărat a importanței prevenirii incendiilor. Acest lucru este valabil mai ales atunci când vă creați planul de prevenire și siguranță la incendiu.

Pentru aceasta, este de preferat să angajați o companie de inspecție la incendiu și siguranța vieții! Inspectorii SSM vor identifica pericolele de incendiu și vă pot oferi resursele, instrumentele și sfaturile potrivite pentru a remedia aceste probleme potențial periculoase.

RSGE Bihor vă ajută să identificați potențialele pericole de incendiu împreună cu angajații dumneavoastră. Dacă apare pericolul de incendiu și încercați să-l preveniți, iar stingătoarele nu funcționează, riscul de pierdere de vieți omenești sau de daune materiale este mult mai probabil.

De aceea, PSI Bihor evaluează riscurile prin întreținerea, testarea și efectuarea de inspecții adecvate, în mod regulat, pentru echipamentul de protecție împotriva incendiilor și pentru clădire.

Servicii oferite de echipa RSGE Bihor

Chiar dacă clădirea în care se desfășoară activitatea îndeplinește toate reglementările și codurile de siguranță la incendiu, nu înseamnă că regulile rămân aceleași întotdeauna.

RSGE Bihor se ocupă de verificarea echipamentului de protecție împotriva incendiilor, astfel încât clădirea companiei să fie întotdeauna în siguranță și conformă cu Legea nr. 307/2006 privind prevenirea și stingerea incendiilor.

Aceasta înseamnă că aveți cantitatea potrivită de stingătoare de incendiu, alarme de incendiu, alarme de fum și sisteme de sprinklere de incendiu funcționale. Dar dacă nu permiteți inspecțiile de rutină la incendiu, pierdeți importanța prevenirii incendiilor.

PSI Bihor efectuează analiza asupra unei clădiri pentru a o evalua pentru riscul de incendiu și pentru a oferi recomandări pentru a o face mai sigură, dacă este necesar.

PSI Bihor vă protejează afacerea

O evaluare a riscului de incendiu nu trebuie să fie scrisă în toate cazurile, deci nu este neapărat un document.

Cu toate acestea, RSGE Bihor recomandă întotdeauna să aveți o evaluare a riscului de incendiu scrisă, deoarece aceasta este cea mai simplă modalitate de a comunica constatările și de a vă asigura că recomandările au fost îndeplinite.

Evaluatorii profesioniști ai riscului de incendiu urmează instrucțiuni foarte detaliate și vor cunoaște pe deplin cele mai recente cerințe și linii directoare legale, inclusiv modul de aplicare a acestora la diferite tipuri de clădiri.

Faceți clădirile locuri mai sigure de muncă, solicitând sprijin specialiștilor PSI Bihor!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Bihor:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii