PSI Arad (Prevenire și Stingere Incendii Arad)

PSI Arad (Prevenire și Stingere Incendii Arad)

PSI Arad (Prevenire și Stingere Incendii Arad).

PSI Arad (Prevenire și Stingere Incendii Arad) detaliază motivul pentru care planificarea atentă și bine informată este cu adevărat o măsură care salvează vieți. Este natura umană să intri în panică la primul indiciu de fum.

PSI Arad vine în ajutorul companiilor

PSI Arad vine în ajutorul companiilor prin întocmirea și verificarea existenței unui plan de evacuare amănunțit de siguranță la incendiu. Echipa de securitate la incendiu a fiecărei organizații este instruită să se asigure că acest plan funcționează.

Specialiștii noștri efectuează un audit amănunțit al instalațiilor pentru riscurile de incendiu: cablaje expuse, echipamente electrice defecte, hârtii libere, materiale inflamabile și periculoase depozitate și etichetate corespunzător și zone aglomerate.

RSGE Arad asigură modul de desfășurare al unui exercițiu de incendiu, inclusiv logistica și frecvența, rutele de evacuare, rolurile și utilizarea unui loc de întâlnire sigur în cazul apariției unui incendiu.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Fereastra de timp imediat următoare unui incendiu este critică. Chiar și cea mai ordonată evacuare poate lăsa persoanele blocate în interiorul unității sau într-o locație separată de locul de întâlnire sigur.

PSI Arad recomandă investiția într-un sistem fiabil de notificare în caz de urgență pentru a ajunge la angajați oriunde s-ar afla și a trimite verificări de stare pentru a vă asigura că cei care au nevoie de ajutor îl primesc rapid.

Specialiștii în prevenirea incendiilor din cadrul PSI Arad se asigură că în planul de siguranță la incendiu sunt menționate următoarele măsuri:

  • Verificările stării de sănătate sunt efectuate tuturor angajaților imediat după apariția unui incendiu.
  • Știrile despre incendiu sunt comunicate extern clienților, partenerilor, investitorilor și comunității.
  • Are loc o informare privind incendiul pentru a evalua cauza lui, răspunsul de urgență la nivel de companie și ce ar fi putut fi făcut diferit pentru o evacuare în siguranță.
  • Sunt vehiculate instrucțiuni privind închiderea/redeschiderea birourilor și a altor locuri de muncă.
  • Angajații sunt educați cu privire la cauza incendiului și cum să evite riscurile de incendiu în viitor.
  • Resursele pentru angajații afectați (inclusiv psihologice și financiare) sunt partajate.

Primiți ajutor de la RSGE Arad

În timp ce unele incendii sunt pur și simplu inevitabile, există întotdeauna lecții de învățat în urma oricărei situații de urgență. RSGE Arad instruiește echipa dumneavoastră de securitate la incendiu cum să acționeze în cazul apariției pericolului:

  • Faceți planuri pentru a proteja mai bine spațiul de lucru.
  • Modificați procedurile de exercițiu de incendiu pe baza constatărilor după incendiu.
  • Comunicați constatările fiecărui angajat.

Dacă vreunul dintre aceste elemente este lăsat necontrolat, ați putea pune vieți în pericol. De aceea, PSI Arad recomandă revizuirea zonelor care ar putea necesita mai multă atenție.

„Mai bine să ai grijă, decât să-ți pară rău” nu este niciodată mai aplicabil decât atunci când angajații și afacerea dumneavoastră sunt în pericol.

Servicii oferite de echipa RSGE Arad

Incidentele de incendiu la locul de muncă pot fi devastatoare. Vă protejați organizația de amenințarea unui incendiu la locul de muncă reținând sfaturile de prevenire a incendiilor, menționate de inginerii RSGE Arad, care vă pot salva vieți.

Organizațiile sunt vulnerabile la o serie de amenințări, atât pentru oamenii lor, cât și pentru capacitatea lor de a menține continuitatea afacerii. Când vine vorba de un incendiu la locul de muncă, există întotdeauna câteva scenarii mai înfricoșătoare.

PSI Arad consiliază muncitorii organizațiilor să facă față presiunii de a se pregăti pentru neașteptat și de a-și proteja oamenii, de la vreme violentă și dezastre naturale până la întreruperi de curent și acte de violență.

Imprevizibilul, care pune viața în pericol și produce pagube materiale, înseamnă un incendiu major la locul de muncă, ce poate perturba operațiunile timp de săptămâni sau chiar luni.

PSI Arad vă protejează afacerea

Protejarea organizației dumneavoastră de amenințarea incendiilor începe cu prevenirea lor. În timp ce unele situații de risc sunt în afara controlului unei companii, majoritatea incendiilor la locul de muncă pot fi evitate cu câteva precauții suplimentare.

Evaluarea modului în care structura, instalația sau amplasamentul dumneavoastră prezintă riscuri unice este primul pas în înțelegerea modului de a evita un incendiu sau de a atenua impactul în cazul în care se produce.

Desemnarea unei societăți pentru externalizarea serviciilor SSM și a unei persoane dispuse să se ocupe de securitatea la incendiu vă ajută la supravegherea completă a pregătirii organizației dumneavoastră.

Solicitați consiliere din partea personalului PSI Arad pentru evitarea, pe cât posibil, a oricărei situații de urgență!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii

Ultimele noutati