PSI Alba (Prevenire și Stingere Incendii Alba)

PSI Alba (Prevenire și Stingere Incendii Alba)

PSI Alba (Prevenire și Stingere Incendii Alba)

PSI Alba (Prevenire și Stingere Incendii Alba) caută în mod regulat cele mai bune metode de siguranță la incendiu. Acest lucru se face prin respectarea standardelor impuse de Legea nr.307/2006 privind apărarea împotriva incendiilor.

PSI Alba (Prevenire și Stingere Incendii Alba) vine în ajutorul companiilor   

În condițiile prezentei legi, toate persoanele fizice și juridice care se află pe teritoriul României, precum și autoritățile administrației publice centrale și ale autorităților locale, sunt obligate să participe la activitatea de apărare împotriva incendiilor, care este de caracter public, interes național și are un caracter permanent.

Focul este o ardere care se autosusține, care este scăpat de sub control în timp și spațiu, are ca rezultat victime umane și daune materiale și necesită o intervenție organizată pentru minimizarea pagubelor pe care ar putea să le producă.

PSI Alba vine în ajutorul angajatorilor oferind furnizarea de stingătoare portabile pentru a fi montate, localizate și identificate ușor, fiind accesibile angajaților, fără a-i supune pe aceștia unor posibile pericole.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Pentru oprirea procesului de ardere, Prevenire și Stingere Incendii Alba a identificat măsurile principale de urmat:

  • Cauza incendiului, care este totalul lucrurilor care au contribuit la declanșarea acestuia, constă adesea în substanța inițială de aprindere, sursa de aprindere, aparatul care a provocat aprinderea și condițiile specifice care au determinat răspândirea acestuia.
  • Metodele tehnologice de apărare împotriva incendiilor sunt reprezentate de sisteme, instalații, mașini, aparate, dispozitive, accesorii, materiale, mărfuri, substanțe și vehicule.
  • Reținerea și stingerea flăcărilor.

Primiți ajutor de la RSGE Alba

Toate măsurile de siguranță necesită ca stingătoarele să fie la fața locului, încărcate și ușor de accesat. RSGE Alba le inspectează în mod regulat pentru a se asigura că vor funcționa în caz de incendiu.

Dintre toate regulile și reglementările diferite pe care angajatorii trebuie să le urmeze, cele referitoare la siguranța la incendiu și la stingătoarele de incendiu sunt printre cele mai bine documentate.

Atunci când sunt respectate standardele de siguranță pentru stingătoare, poate fi minimizat riscul unui incendiu dezastruos.

PSI Alba a analizat deja importanța implementării semnalizării stingătoarelor de incendiu la locul de muncă și exemplifică cu alte măsuri de siguranță la incendiu pe care le puteți lua pentru a îmbunătăți răspunsul angajaților dumneavoastră la situații de urgență.

Servicii oferite de echipa RSGE Alba

Conform Prevenire și Stingere Incendii Alba, semnalizările de siguranță trebuie instalate în întreaga unitate pentru a fi întotdeauna în conformitate cu reglementările de securitate și sănătate în muncă. Odată ce este aleasă locația unui stingător, este important să vă asigurați că acestea sunt ușor de găsit.

Acest lucru se face de obicei prin utilizarea mai multor tipuri diferite de instrumente de comunicare vizuală. Semnele de perete, luminile și alte lucruri sunt utilizate în mod obișnuit, dar un lucru pe care mulți oameni îl ignoră este utilizarea marcajelor de podea pentru stingătoarele de incendiu.

RSGE Alba recomandă utilizarea marcajelor de podea pentru stingătoarele de incendiu, pentru avantajele multiple pe care le oferă. Înțelegerea tuturor beneficiilor este o modalitate excelentă de a decide dacă acest tip de marcaj pentru podea este cea mai bună opțiune în fiecare unitate.

PSI Alba vă protejează afacerea

Indiferent de tipul de marcaj utilizat, cel mai important lucru este să vă asigurați că marcajele transmit un mesaj foarte clar. Niciun marcaj nu ar trebui să crească confuzia, făcându-i pe oameni să creadă că semnul îi duce spre o ieșire de incendiu, de exemplu.

PSI Alba  folosește o strategie de marcare a podelei bine gândită pentru tot ce se află în unitate, mai ales atunci când se lucrează pentru a încorpora noi marcaje, cum ar fi cele pentru stingătoarele de incendiu.

Ca și în cazul oricărui tip de efort de siguranță într-o unitate, instruirea trebuie să fie o componentă cheie. În timp ce marcajele podelei stingătoarelor de incendiu se explică de obicei, este totuși o idee bună să oferiți informații angajaților despre ceea ce înseamnă fiecare.

Acest lucru se poate face cu ajutorul specialiștilor PSI Alba care oferă programe de instruire în materie de siguranță specifice nevoilor în funcție de instalația de lucru folosită.

Protejați-vă afacerea, beneficiind de măsuri actualizate de securitate și sănătate în muncă și de prevenirea și stingerea incendiilor, solicitând colaborarea cu PSI Alba!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Alba:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii