PSI Târgoviște (Prevenire și Stingere Incendii Târgoviște)

PSI Târgoviște (Prevenire și Stingere Incendii Târgoviște)

PSI Târgoviște

PSI Târgoviște (Prevenire și Stingere Incendii Târgoviște) își propune să vă explice de ce sunt preferate sistemele de sprinklere împotriva incendiilor în clădiri înaintea altor echipamente de siguranță la incendiu.

Sprinklerele sunt foarte răspândite și bine cunoscute, dar majoritatea oamenilor, inclusiv proprietarii de clădiri și de afaceri, nu știu de ce sunt atât de esențiale pentru siguranța la incendiu și prevenirea daunelor grave cauzate de incendii.

PSI Târgoviște vine în ajutorul companiilor

Inspectorii PSI Târgoviște vin în ajutorul companiilor pentru a vă ajuta să înțelegeți importanța sistemelor de sprinklere și să realizați de ce sunt necesare măsurile de întreținere și testare adecvată.

Toată lumea este conștientă că multe structuri de afaceri au sisteme de sprinklere sofisticate. Majoritatea orașelor au legi care cer ca sistemele de sprinklere să fie instalate în clădiri cu un anumit tip de construcție sau în anumite tipuri de afaceri.

Echipa RSGE Târgoviște va garantează că sistemele dumneavoastră de sprinklere sunt configurate, amorsate și pregătite pentru a fi utilizate în caz de urgență după verificarea lor de către specialiștii noștri.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Ce vă justifică preocuparea pentru sistemele de sprinklere la locul de afaceri aflați de la experții PSI Târgoviște. Primele justificări pentru care aceste sisteme de protecție împotriva incendiilor sunt atât de esențiale: Ele salvează vieți!

Păstrarea vieții ar trebui să aibă întotdeauna prioritate față de toate celelalte considerente. Nimic nu protejează viața mai eficient împotriva unui incendiu decât un sistem automat de sprinklere întreținut corespunzător.

Potrivit rezultatelor evaluării riscurilor de incendiu efectuate de RSGE Târgoviște, nicio clădire cu un sistem de sprinklere complet automat care a fost întreținut la zi nu a suferit pagube însemnate sau pierderi de vieți omenești decât în cazuri speciale.

Primiți ajutor de la RSGE Târgoviște

Întreprinderile ar putea suferi foarte mult din cauza consecințelor unui incendiu, totuși, conform experților RSGE Târgoviște, sprinklerele fac o diferență semnificativă.

Inspectorii PSI Târgoviște au constatat că sprinklerele automate de incendiu pot reduce rănile și daunele materialelor atunci când sunt utilizate împreună cu alte sisteme de avertizare timpurie la incendiu/de siguranță a vieții.

Fără sisteme de sprinklere, întreprinderile riscă să fie distruse complet. Chiar și atunci când asigurarea plătește cheltuielile de reconstrucție, pierderea clienților poate fi uneori atât de gravă încât afacerea nu se va redeschide niciodată.

Dacă becul sau siguranța din capătul sprinklerelor se încălzesc la o anumită temperatură, atunci sistemul de sprinklere de incendiu se activează. Acest lucru indică faptul că anumite sprinklere sunt pornite doar în timpul unui incendiu real.

Servicii oferite de echipa RSGE Târgoviște

Echipa de specialiști a PSI Târgoviște acordă asistență companiilor pentru a controla problemele cauzate de incendii înainte de a deveni imposibil de gestionat.

Deși detectoarele de fum, căldură și flacără pot alerta locuitorii clădirii cu privire la un incendiu, aceștia nu pot face nimic pentru a-l stinge. Când este încălzit într-o anumită măsură, stropirea automată se va deschide și va începe să ude flacăra cu apă.

Nu se va opri până când pompierii nu opresc alimentarea cu apă, îmbunătățind siguranța la incendiu, reducând în același timp daunele materiale în orice scenariu.

Acest lucru poate stinge total focul înainte ca acesta să aibă ocazia să se răspândească sau poate întârzia considerabil avansul flăcărilor, permițând pompierilor secundele cruciale de care au nevoie frecvent pentru a salva vieți și proprietăți.

Capetele de stropire nu sunt prea agitate, dar sunt suficient de sensibile pentru a se deschide atunci când este necesar, fără a provoca daune inutile de apă proprietății dumneavoastră.

PSI Târgoviște vă protejează afacerea

Conform PSI Târgoviște, studiile au descoperit că în peste 90% dintre incendiile structurale înregistrate suficient de mari pentru a activa sistemele, sprinklerele sunt utilizate. Cu alte cuvinte, ele funcționează 90% din timp.

Când funcționează defectuos, ceea ce se întâmplă de 1 din 10 ori, întreținerea slabă este aproape adesea de vină. Compania dumneavoastră ar trebui să facă din instalarea și întreținerea unui sistem de sprinklere o prioritate ridicată.

Contactați profesioniștii de la RSGE Târgoviște dacă doriți să aflați mai multe despre instalarea, testarea, reparațiile și întreținerea sprinklerelor de incendiu!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii