PSI Caraș-Severin (Prevenire și Stingere Incendii Caraș-Severin)

PSI Caraș-Severin (Prevenire și Stingere Incendii Caraș-Severin)

PSI Caraș-Severin (Prevenire și Stingere Incendii Caraș-Severin)

PSI Caraș-Severin (Prevenire și Stingere Incendii Caraș-Severin) recomandă sistemul complet de protecție împotriva incendiilor, una dintre cele mai importante componente ale oricărei clădiri.

Suprimarea automată a incendiilor are ca scop stingerea incendiilor fără a fi nevoie de implicarea omului. Acest lucru necesită ca sistemul să detecteze în mod independent flăcările și să furnizeze un agent de stingere.

PSI Caraș-Severin vine în ajutorul companiilor

Tehnicile de detectare a incendiilor obișnuite includ detectoare de căldură și becuri termice. Apoi, pentru a stinge focul rapid și eficient, lichidul sub presiune păstrat în rezervoarele din apropiere este eliberat printr-o supapă de eliberare, în conducte.

PSI Caraș-Severin vine în ajutorul companiilor pentru ca acestea să poată păstra sistemele în stare de funcționare corespunzătoare în orice moment, inclusiv sistemul de sprinklere, stingătoare, alarme de incendiu și lumini de ieșire.

Cu toate acestea, mulți oameni nu sunt siguri de funcționarea precisă a dispozitivelor lor de protecție împotriva incendiilor.

La PSI Caraș-Severin, ne străduim să oferim clienților noștri cele mai bune cunoștințe despre sistemele lor de protecție împotriva incendiilor.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Specialiștii PSI Caraș-Severin recomandă alegerea tipului de extinctor în funcție de nevoile companiei. Pentru sistemele de stingere a incendiilor, există mult mai multe substanțe chimice de stingere în afară de apă care pot fi folosite.

Exemplele de agenți de stingere a incendiilor includ dioxid de carbon, substanțe chimice umede, substanțe chimice uscate, spumă cu expansiune mare și scăzută și altele.

Alegerea protecției împotriva incendiilor care folosește apa este potrivită pentru centre de date, săli de servere, săli de înregistrare medicală, biblioteci, muzee, săli de control și alte locuri în care daunele cauzate de aceasta ar putea fi dăunătoare.

Primiți ajutor de la RSGE Caraș-Severin

Obiectivul este același, indiferent de agentul de stingere pe care îl alegeți – să spargeți triunghiul de foc. Fie flăcările sunt înăbușite pentru a le răci, fie sursa de combustibil este tăiată de la alimentarea cu oxigen pentru a realiza acest lucru.

Conform reglementărilor SSM, orice companie care are stingătoare de incendiu disponibile pentru utilizarea angajaților trebuie să ofere un program educațional.

Echipa RSGE Caraș-Severin oferă programe de instruire lucrătorilor pentru ca aceștia să se familiarizeze cu elementele fundamentale ale utilizării stingătoarelor de incendiu și cu riscurile implicate.

Inspectorii PSI Caraș-Severin consideră că o prioritate majoră ar trebui să fie asigurarea protecției împotriva incendiilor oamenilor și proprietăților dumneavoastră.

Servicii oferite de echipa RSGE Caraș-Severin

Toți angajații trebuie să fie instruiți cu privire la măsurile luate pentru reducerea riscurilor în jurul birourilor, depozitelor, locurilor publice și spațiilor de depozitare, proprietarul și locatarul fiind responsabili pentru prevenire, suprimare și evacuare.

RSGE Caraș-Severin enumeră măsurile importante de luat pentru a reduce potențialele riscuri de securitate la locul de muncă:

  • Păstrați-vă clădirile îngrijite și ordonate atât în ​​spațiile publice, cât și în cele private.
  • Scăpați de gunoi în mod corespunzător și frecvent, în special de lucrurile inflamabile.
  • Depozitați în siguranță substanțele chimice și curățați imediat scurgerile.
  • Țineți ușile de incendiu închise, asigurați-vă că toate ieșirile de incendiu sunt libere și inspectați și reparați orice echipament sau mașină electrică defecte.
  • Examinați-vă stingătoarele, semnele, alarmele, etc. Numiți specialiștii care pot efectua inspecții de rutină.

Efectuarea regulată a unei evaluări a riscului de incendiu este impusă de lege și poate fi asigurată de echipa PSI Caraș-Severin.

PSI Caraș-Severin vă protejează afacerea

Fiecare locație din clădirile cu cinci sau mai mulți angajați este obligată prin lege să efectueze o evaluare a riscului de securitate la incendiu.

De asemenea, trebuie să păstrați o evidență scrisă amănunțită a evaluării riscurilor efectuată de PSI Caraș-Severin, în mod ideal, împreună cu un plan cuprinzător de siguranță la incendiu.

Pentru a vă ajuta să respectați reglementările PSI, RSGE Caraș-Severin poate efectua o evaluare cuprinzătoare, poate oferi consiliere continuă cu privire la amenințările de incendiu și poate verifica stingătoarele, alarmele și alte dispozitive esențiale.

Am oferit un scurt rezumat al celor mai răspândite riscuri la locul de muncă în acest articol rapid.

Vă rugăm să luați legătura cu unul dintre specialiștii PSI Caraș-Severin pentru sfaturi mai detaliate sau pentru a programa o evaluare completă a riscului de incendiu!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Caras-Severin:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii