PSI București-Ilfov (Prevenire și Stingere Incendii București-Ilfov)

PSI București-Ilfov (Prevenire și Stingere Incendii București-Ilfov)
PSI București-Ilfov (Prevenire și Stingere Incendii București-Ilfov)

PSI București-Ilfov (Prevenire și Stingere Incendii București-Ilfov) acordă asistență companiilor pentru achiziția echipamentelor de siguranță esențiale, cum ar fi stingătoarele de incendiu, alarmele de incendiu și furtunurile de stingere incendii.

PSI București-Ilfov vine în ajutorul companiilor

Echipa PSI București-Ilfov oferă asistență companiilor pentru marcarea locațiilor oricăror sisteme suplimentare de prevenire a incendiilor pe care le deține afacerea. Alarmele de incendiu și un sistem de sprinklere trebuie să fie acolo.

Marcarea locațiilor ajută personalul de întreținere la localizarea acestor sisteme de siguranță vitale, astfel încât să poată efectua întreținerea de rutină. Dacă componentele de siguranță la incendiu pot fi identificate oriunde, beneficiul va fi al personalului dumneavoastră.

Se știe că urgențele duc frecvent la un anumit grad de haos. Pericolul poate fi redus utilizând marcatoarele de podea și alte opțiuni de etichetare puse la dispoziția dumneavoastră de magazinul SSM al PSI București-Ilfov.

Îndepărtarea marcajelor de podea învechite care duc în prezent către o locație fără stingător va fi la fel de crucială (dacă este cazul). Chiar și semnele mai mari de marcare a podelei pot fi șterse rapid prin folosirea unor raclete puternice pentru podea.

Cauze ale incendiilor și măsuri pentru prevenirea lor

Accidentele care implică un incendiu pot dăuna grav instalațiilor și angajaților, provocând și daune semnificative. Deși există multe elemente pentru siguranța la incendiu, comunicarea vizuală este o metodă simplă de prevenire a incidentelor recomandată de PSI București-Ilfov.

Siguranța puternică la incendiu oferă organizației dumneavoastră resursele de care aveți nevoie pentru a răspunde rapid, eficient și în siguranță în cazul unei urgențe de incendiu. Accesul către ieșirile de incendiu este mai ușor prin respectarea procedurilor de siguranță.

Ca măsură de siguranță, societatea noastră propune ca semnele de podea pe care scrie „Stația de alarmă de incendiu” sau „Nu blocați” să fie folosite, întrucât au scopul de a stimula lucrătorii să mențină zona curată, facilitând totodată detectarea alarmelor de incendiu.

În designul semnelor de siguranță sunt folosite culori strălucitoare și fonturi ușor de citit și pot rezista traficului ridicat al stivuitoarelor sau al altor utilaje folosite datorită profilului lor redus și materialului de rezistență industrială.

Primiți ajutor de la RSGE București-Ilfov

Indiferent de felul de muncă pe care o fac oamenii, securitatea și sănătatea la locul de muncă ar trebui să fie întotdeauna pe primul loc. Aflați mai multe despre o serie de probleme de siguranță și conformitate de la specialiștii RSGE!

Amenajarea unui loc de muncă conform, vizibil, cu semne de siguranță, marcaje pe podea, un plan de acțiune de urgență și instruire pentru siguranța personalului este scopul firmei noastre. Dorim să vă oferim toate cunoștințele de care aveți nevoie pentru a atinge aceste obiective.

Puteți găsi informațiile de care aveți nevoie în site-ul nostru https://protectiamuncii-evaluarerisc.ro/ pentru a vă aranja spațiul de lucru, pentru a îmbunătăți siguranța locului de muncă și pentru a reduce deșeurile în orice operațiunile de producție.

Servicii oferite de echipa RSGE București-Ilfov

Ca măsură de prevenire inspectorii RSGE București-Ilfov îndeamnă angajatorii să afișeze semnele de siguranță la incendiu în întreaga clădire, astfel vă puteți asigura că oamenii pot reacționa rapid în cazul unui incendiu.

Aceste semne includ frecvent cuvinte, simboluri și culori standardizate (de obicei roșu și alb), permițând oamenilor să le recunoască imediat ca avertismente de siguranță la incendiu.

Pentru a ajuta oamenii să răspundă eficient, ele sunt folosite pentru a identifica pozițiile stingătoarelor, furtunurilor, sprinklerelor și ieșirilor de urgență. PSI București-Ilfov comercializează semnele de siguranță la incendiu datorită magazinului cu profil SSM/PSI/SU.

Aceste semne sunt disponibile în cinci materiale diferite, inclusiv panou din PVC, aluminiu și vinil adeziv, astfel încât să îl puteți alege pe cel potrivit pentru amenajarea locului de muncă.

În cazul în care nu găsiți ceea ce vă doriți, vă rugăm să ne informați astfel încât să putem colabora cu dumneavoastră pentru a comanda sau proiecta un semn de securitate la incendiu care să satisfacă nevoile dumneavoastră.

PSI București-Ilfov vă protejează afacerea

Unele companii postează în plus explicații ale semnificațiilor diferitelor simboluri, care pot servi drept memento-uri utile membrilor personalului despre scopul tuturor marcajelor de podea ale unității.

Pentru a vă ajuta în acțiunea de marcare a instalațiilor, fie că este vorba de stingătoare de incendiu sau de marcare a benzii pentru traficul cu stivuitoare, vă oferim consultanță pentru orice operațiune de marcare a podelei.

Orice curs regulat de instruire în materie de siguranță pe care îl oferă PSI București-Ilfov este un început bun pentru a vă proteja afacerile.

Pentru a vă ține pe toți la curent cu cele mai recente reguli și standarde din legislația PSI, Legea nr.307/2006, accesați pagina de contact a RSGE pentru acțiuni de marcarea podelei și siguranță la incendiu!

Efectuam prevenire si stingere incendii in urmatoarele localitati din Bucuresti-Ilfov:

Efectuam protectia muncii in urmatoarele localitati din Bucuresti-Ilfov:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii