Medgidia

Medgidia beneficiaza, prin intermediul RSGE, de servicii complete de Analiza de Risc, PSI si Protectia Muncii. Avand o experienta in acest domeniu, am inteles ca profesionalismul, respectarea termenelor si transparenta reprezinta singura modalitate de a avea o afacere de succes.

Medgidia și Analiza de Risc desfasurata de echipa RSGE:

  • Tipul agentilor economici ce au obligatia sa detina o Analiza de Risc la securitate fizica se regăseşte în Legea nr. 333/2003, Cap.I, art.2, alin(1);
  • Aveţi un Plan de pază care trebuie avizat de structura de poliţie pe a cărei rază vă desfăşuraţi activitatea (secţie, municipiu, sector);
  • Aveţi un Proiect al sistemului tehnic de securitate care trebuie avizat de structura de poliţie pe a cărei rază vă desfăşuraţi activitatea (judeţ).

Avantajele analizei de risc la Medgidia

Analiza de Risc la securitatea fizică in Medgidia determină ameninţările şi vulnerabilităţile afacerii dumneavoastră. Fiecare eveniment/incident de securitate produs în cadrul afacerii dumneavoastră poate provoca pierderi umane şi/sau materiale cu consecinţe, uneori, grave. Avantajele colaborarii cu RSGE sunt:

  • o afacere este permanent expusă concurenţei şi infractorilor; de concurenţă vă ocupaţi dumneavoastră, pentru infractori vă consiliază evaluatorul;
  • recomandările unui evaluator de risc la securitatea fizică, deja implementate, reduc semnificativ riscurile identificate;
  • măsurile implementate, în urma Analiza de Risc la securitatea fizică, pot descuraja potenţialii infractori chiar şi numai prin prezenţa lor fizică (grilaje, folii antiefracţie, sistem de avertizare sonoră şi optică etc.).

Eficientizarea costurilor

Noi suntem solutia pentru a evita amenzile, ridicarea licentei sau intocmirea unui dosar penal in caz de control de la politia romana;

Intocmim si actualizam documentatia obligatorie conform legii 333/2003, Cap.I, art.2, alin(1):

  • Raportul de evaluare şi tratare a riscurilor la securitatea fizică;
  • Grila de evaluare, specifică obiectului de activitate;
  • Documentele-suport necesare Analizei de risc la securitate fizica;

De ce Reliable Solutions Group Medgidia?

In cazul unui control de la politie, riscati sa primiti amenzi contraventionale sau penale, amenzi care va pot pune afacerea in pericol. Analiza de Risc fiind obligatorie pentru societati sau institutii. Echipa RSGE va ofera solutii rapide pentru a trata riscurile la efractie.

Analiza de Risc Medgidia ofera servicii, raport si grila la urgenta!

Informatiile necesare pentru oferta completa de Analiza de Risc sunt: numarul de puncte de lucru, cu suprafetele si schitele aferente, sau releveele aferente.

Analiza de Risc la securitatea fizica face parte din obligatia legislativa a agentilor economici din Medgidia ce detin un spatiu in care isi desfasoara activitatea.

Pentru mai multe informatii legate de Analiza de Risc Medgidia, SSM si PSI Medgidia nu ezitati sa ne contactati cu ajutorul formularului de contact de pe site din pagina de Contact.

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii