COR ocupatii grupa minora 93

Introdu o ocupatie sau un cod COR in campul de mai jos

93 – Muncitori necalificati in industria extractiva, constructii, industria prelucratoare si transporturi
3 grupe minore

Subgrupa majora 93 face parte din
– Subgrupa majora 9 – Muncitori necalificati

Muncitorii necalificati in industria extractiva, constructii, industria prelucratoare si transporturi efectueaza manual sarcini simple si de rutina in industria extractiva, constructii, industria prelucratoare, transport si operatiuni de depozitare si actionare a vehiculelor si masinilor cu tractiune animala si cu actionare umana.


931 – Muncitori necalificati in industria extractiva si constructii
Muncitorii necalificati in industria extractiva si constructii efectueaza manual sarcini simple si de rutina in industria extractiva si exploatarile in cariera, constructii si operatiuni in constructii.

932 – Muncitori necalificati in industria prelucratoare
Muncitorii necalificati in industria prelucratoare efectueaza manual diverse sarcini in industria prelucratoare, asista la activitatea operatorilor de masini si a asamblorilor si desfasoara activitati de sortare a produselor si de asamblare manuala a componentelor.

933 – Muncitori necalificati in transporturi si depozitarea marfurilor
Muncitorii necalificati in transporturi si depozitarea marfurilor conduc biciclete si vehicule similare, conduc vehicule cu tractiune animala pentru a transporta pasageri sau bunuri, conduc utilaje cu tractiune animala, transporta manual marfuri si bagaje si depoziteaza marfa pe rafturi.