COR ocupatii grupa baza 132

Introdu o ocupatie sau un cod COR in campul de mai jos

COR 2022 Clasificarea ocupatiilor din Romania

132 - Conducatori de unitati din industria prelucratoare, extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri

4 grupe de baza

Conducatorii de unitati din industria prelucratoare, industria extractiva, constructii si in domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri planifica, organizeaza si coordoneaza operatiunile privind productia, extractia de minerale, constructiile, aprovizionarea, depozitarea si transportul.

1321 – Conducatori de unitati din industria prelucratoare
Conducatorii de unitati din industria prelucratoare planifica, conduc si coordoneaza activitatile de productie ale intreprinderilor mari sau ca manager (conducator) al unei companii de productie mici.

1322 – Conducatori de unitati din industria extractiva
Conducatorii din industria extractiva planifica, conduc si coordoneaza activitatile de productie din domeniul minier, al exploatarilor carierelor de piatra si al extractiei petrolului si gazului.

1323 – Conducatori de unitati din domeniul constructiilor
Conducatorii de unitati din domeniul constructiilor planifica, conduc si coordoneaza proiectele de constructii privind lucrari civile, cladiri si locuinte.

1324 – Conducatori de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri
Conducatorii de unitati din domeniul aprovizionarii si desfacerii de marfuri si asimilatii acestora planifica, conduc si coordoneaza activitatea de aprovizionare, transport, depozitare si distributie a bunurilor.