Protecția Muncii Sălaj, SSM Sălaj

Protecția Muncii Sălaj, SSM Sălaj
Protecția Muncii Sălaj, SSM Sălaj

Protecția Muncii Sălaj îndrumă toți angajatorii din Sălaj să ofere un loc de muncă sigur pentru angajații lor. Indiferent dacă sunteți un angajator mare sau mic, găsirea și remedierea pericolelor vă ajută să creați acel loc de muncă sigur.

Protecția Muncii Sălaj și Evaluarea riscurilor Sălaj

Găsirea și remedierea pericolelor la locul de muncă reduc riscul de accidentare și îmbolnăvire, ceea ce scade costurile directe și indirecte pentru afacerea dumneavoastră.

Este, de asemenea, baza pentru programele de siguranță necesare, începând cu un Program de prevenire a accidentelor elaborat de Protecția Muncii Sălaj.

Puteți folosi informațiile oferite de inginerii noștri pentru a vă ajuta să găsiți și să remediați singuri pericolele. Oferim consultanți profesioniști în materie de securitate și sănătate, dacă aveți nevoie de mai mult ajutor.

Evaluarea riscurilor Sălaj a găsit soluția pentru identificarea și prevenirea pericolelor la locul de muncă, ceea ce este de preferat în locul reacției la o rănire cauzată de acestea. Afacerile din Sălaj trebuie să ofere un loc de muncă sigur pentru angajații lor.

Un loc de muncă sigur începe cu identificarea modului în care lucrătorii ar putea fi răniți. În procedura de audit efectuată de specialiștii noștri sunt incluse mașinile, produsele chimice, biologice, entorse și tulpini și alte tipuri de pericole.

Acest prim pas important vă ajută să creați Programul de prevenire a accidentelor necesar.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Sălaj

În funcție de locul în care se află afacerea dumneavoastră, de la un nou început până la o afacere stabilă, puteți utiliza instrumentele SSM recomandate de SSM Sălaj pentru a vă ajuta să identificați unde se găsesc pericolele la locul de muncă.

Noțiunile de bază privind pericolele vă arată cum să le recunoașteți și să le clasificați la locul de muncă. Sfatul specialiștilor Protecția Muncii Sălaj este să folosiți aceste documente pentru a vă ghida prin procesul de identificare a pericolelor și pentru a vă ajuta să vă creați programele de siguranță.

Externalizarea serviciilor ce țin de protecția muncii către SSM Sălaj înseamnă soluții ca, după identificarea pericolelor la locul de muncă, acestea să fie remediate. Cu cât sunt remediate mai multe pericole, cu atât mai puține riscuri pentru răniri există.

Primiți ajutor de la RSGE

Gestionarea pericolelor necesită timp și resurse. Unele pericole sunt ușor de remediat imediat, altele necesită mai mult timp și necesită mai multă gândire. La confruntarea cu un pericol, RSGE ia în considerare trei soluții posibile:

  • Schimbați ceea ce este folosit. Verificați dacă un instrument sau un produs chimic mai sigur este disponibil.
  • Schimbați modul în care se desfășoară munca. Verificați dacă există o modalitate mai sigură de a finaliza o sarcină sau puteți scurta sau elimina timpul de expunere al unui lucrător la un risc.
  • Schimbați ceva în ceea ce privește locația. Puteți adăuga o barieră sau puteți izola un angajat dintr-o zonă periculoasă. Puteți modifica stația de lucru pentru a o face mai sigură.

Protecția Muncii Sălaj pune la dispoziția angajatorilor fișele de lucru pentru pericole și soluții la locul de muncă pentru a urmări pe cele care trebuie abordate și posibilele soluții.

Servicii oferite de echipa RSGE

Odată identificate pericolele la locul de muncă și potențialele soluții, RSGE vă oferă sprijin pentru luarea de măsuri. Dacă un pericol poate fi imediat remediat, trebuie aplicate măsurile de siguranță.

Dacă pericolele de abordat sunt mai multe, atunci trebuie acordată prioritate celor care sunt cel mai probabil să provoace cel mai mare rău. O evaluare a riscurilor efectuată de Protecția Muncii Sălaj vă poate ajuta în acest sens.

Una dintre măsurile de securitate și sănătate se referă la utilizarea echipamentului individual de protecție (EIP) ca ultimă soluție.

Este posibil să trebuiască să utilizați EIP temporar în timp ce lucrați pentru găsirea unei soluții permanente sau îl puteți utiliza pentru a completa o soluție permanentă.

Protecția Muncii Sălaj vă protejează afacerea

Pentru remedierea pericolelor, Protecția Muncii Sălaj se asigură că sunt urmate toate regulile de siguranță aplicabile.

Puteți găsi reguli și resurse pentru pericole specifice pe subiecte de securitate și sănătate la locul de muncă accesând pagina noastră de contact https://protectiamuncii-evaluarerisc.ro/contact.html

Veți găsi o matrice pentru stabilirea priorităților pentru corectarea acestor pericole. Pe termen lung, acest lucru înseamnă mai mult timp pentru a vă conduce afacerile.

Pericolele care sunt foarte probabil să apară și să cauzeze un deces sau răni grave trebuie corectate mai întâi. Pericolele puțin probabil să apară și care ar provoca doar răni minore pot fi corectate ultimele.

Pentru efectuarea analizei de risc la securitatea fizică, contactați inginerii SSM Sălaj care vor stabili și măsurile de securitate ce trebuie implementate în compania dumneavoastră!

Efectuam protectia muncii in urmatoarele localitati din Salaj:

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii