Protecția Muncii Gruiu, SSM Gruiu

Protecția Muncii Gruiu, SSM Gruiu

Protecția Muncii Gruiu, SSM Gruiu Protecția Muncii Gruiu are în domeniul de activitate reducerea riscurilor de pericole la locul de muncă, oferindu-vă un mediu de lucru sigur și sănătos. Măsurile potrivite implică managementul securității și sănătății în gestionarea afacerii dumneavoastră. Implică pași practici care protejează oamenii de accidente și, în același timp, protejează succesul viitor al companiei.

Protecția Muncii Gruiu și Evaluarea riscurilor Gruia

În general, legile de sănătate și siguranță se aplică tuturor întreprinderilor, indiferent cât de mici. În calitate de angajator sau persoană care desfășoară activități independente, sunteți responsabil pentru sănătatea și siguranța în afacerea dumneavoastră. Protecția Muncii Gruiu vă avertizează despre o operațiune pe care muncitorii sunt nevoiți să o facă: manipularea manuală.

Manipularea manuală cauzează peste o treime din toate leziunile la locul de muncă. Acestea includ tulburări musculo-scheletice legate de muncă, cum ar fi durerea și leziunile la nivelul brațelor, picioarelor și articulațiilor și leziuni repetitive de diferite tipuri.

Termenul de manipulare manuală acoperă o mare varietate de activități, inclusiv ridicarea, coborârea, împingerea, tragerea și transportul. Dacă oricare dintre aceste sarcini nu este efectuată corespunzător, există riscul de vătămare.

Evaluarea riscurilor Gruiu poate să efectueze analiza riscurilor pentru persoanele care manipulează sarcini de diferite mărimi și greutăți. Evaluarea greutății care trebuie transportată este necesară dacă lucrătorul poate muta încărcătura în siguranță. Dacă nu, soluția este ca încărcătura să fi defalcată în componente mai mici și mai ușoare.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Gruiu

Leziunile cauzate de manipularea manuală pot avea implicații grave pentru angajator și persoana care a fost rănită. Acestea pot apărea aproape oriunde la locul de muncă, iar munca manuală grea, posturile incomode, mișcările repetitive ale brațelor, picioarelor și spatelui pot crește riscul de accident.

Pentru a ajuta la prevenirea rănilor cauzate de manipularea manuală la locul de muncă, SSM Gruiu vă recomandă să evitați astfel de sarcini pe cât posibil. Cu toate acestea, acolo unde nu este posibil să se evite manipularea unei încărcături, angajatorii trebuie să analizeze riscurile acestei sarcini și să ia măsuri sensibile de securitate și sănătate pentru a preveni și a evita rănirea.

Nu ridicați sau manipulați mai mult decât poate fi gestionat cu ușurință!

Primiți ajutor de la RSGE Gruiu

Pentru orice activitate de ridicare, RSGE Gruiu vă îndeamnă să țineți cont întotdeauna de capacitatea individuală, natura încărcăturii și condițiile de mediu. Dacă trebuie să utilizați echipamente de ridicare, luați în considerare utilizarea unui utilaj de ridicare, cum ar fi un stivuitor, un palan electric sau manual sau un transportor. Distanțele de transport trebuie reduse pe cât posibil.

RSGE Gruiu vă indică, în timpul ridicării sau transportului, câteva lucruri simple:

-reduceți cantitatea de răsucire, aplecare și atingere;

-evitați ridicarea de la nivelul podelei sau deasupra înălțimii umerilor, în special încărcăturile grele;

-reglați zonele de depozitare pentru a minimiza nevoia de a efectua astfel de mișcări;

-luați în considerare modul în care puteți minimiza distanțele de transport.

Servicii oferite de echipa RSGE Gruiu

Gândiți-vă la depozitare ca parte a procesului de livrare. Poate articolele grele ar putea fi livrate direct sau mai aproape de zona de depozitare. O tehnică bună de manipulare pentru ridicare ține de instruirea muncitorilor și de organizarea muncii.

Pentru o ridicare lungă, RSGE Gruiu vă sfătuiește să plănuiți să așezați sarcina la jumătatea distanței pe o masă sau o bancă pentru a schimba aderența. Acolo unde este posibil, sarcina trebuie îmbrățișată cât mai aproape de corp. Acest lucru poate fi mai bine decât să-l strângeți strâns doar cu mâinile.

O poziție stabilă, picioarele puțin depărtate cu unul ușor înainte, vă ajută să vă păstrați mai bine echilibrul. Este de preferat ca obstacolele să fie îndepărtate înainte de transportarea greutății.

Protecția Muncii Gruiu vă protejează afacerea

Reglementările privind operațiunile de manipulare manuală din Legea privind protecția muncii (Legea nr.319/2006) se aplică lucrărilor care implică ridicarea, coborârea, împingerea, tragerea sau transportul. Oricare dintre aceste operațiuni trebuie efectuată în deplină siguranță.

Protecția Muncii Gruia vă oferă consiliere cu asistență gratuită în cazul încheierii unui contract de colaborare.

Cereți sfaturi sau obțineți ajutor despre problemele de securitate și sănătate în muncă, solicitând oferta SSM Gruiu!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii