Protecția Muncii Glina, SSM Glina

Protecția Muncii Glina, SSM Glina
Protecția Muncii Glina, SSM Glina

Protecția Muncii Glina amintește că este o preocupare colectivă necesitatea îmbunătățirii condițiilor de muncă, determinată atât din considerente umanitare, cât și economice.

Crearea mai multor locuri de muncă și de mai bună calitate este unul dintre obiectivele principale ale politicii companiilor. Un mediu de lucru sigur și sănătos este un element esențial al calității muncii.

Protecția Muncii Glina și Evaluarea riscurilor Glina

Procedurile de formare a specialiștilor în protecția muncii, a coordonatorilor în protecția muncii, a angajatorilor, angajaților și a reprezentanților trebuie să respecte regulamentul securității și sănătății în muncă, respectiv Legea nr.319/2006.

Paginile Protecția Muncii Glina cu subiecte de securitate și sănătate oferă informații de reglementare și aplicare, identificarea pericolelor și efectuarea controalelor, precum și cele mai bune practici și resurse pentru a ajuta angajatorii, lucrătorii și profesioniștii în securitate și sănătate să asigure locurile de muncă mai sigure.

Statisticile SSM Glina privind sănătatea și securitatea în muncă oferă date despre accidentele de muncă, problemele de sănătate legate de muncă și expunerea la factorii de risc.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Glina

Angajatorii trebuie să pună la dispoziție fără costuri lucrătorilor echipamente de protecție personală (EIP) pentru a-i proteja de pericolele de la locul de muncă, cum ar fi: substanțele chimice, zgomotul, poluarea aerului, obiectele ascuțite, procesele umede, leziuni oculare sau arsuri.

SSM Glina poate să instruiască lucrătorii cum să folosească EIP și să afișeze înștiințări care să le reamintească angajaților obligațiile de a le folosi la locul de muncă.

Articolele utilizate frecvent, inclusiv materialele, uneltele și întrerupătoarele, trebuie să fie la îndemâna lucrătorilor, în conformitate cu principiile ergonomice.

Dacă lucrătorii cred că se confruntă cu un pericol iminent și grav pentru viață sau sănătate, ei pot refuza să lucreze și nu ar trebui să fie pedepsiți pentru acest lucru.

Primiți ajutor de la RSGE

RSGE recomandă angajatorilor ca lucrătorilor cărora li se cere să lucreze de la birou să li se asigure scaune potrivite dimensiunii corpului lor, confortabile, să faciliteze mișcarea și să aibă un spătar. Acestora le mai sunt utile locuri pentru a se odihni atunci când este necesar.

Angajatorii trebuie să ia măsuri pentru a evita ridicarea greutăților de către lucrători, de exemplu, prin furnizarea de cărucioare.

Ei trebuie să se asigure că sunt instalate apărători pe părțile în mișcare potențial periculoase ale mașinilor, de exemplu apărătoare pentru ac, apărătoare pentru scripete. Cablurile electrice trebuie să aibă împământări corespunzătoare și bine întreținute.

Angajatorul, ținând seama de numărul de persoane angajate în întreprindere și de tipul de activitate, numește sau angajează unul sau mai mulți specialiști în protecția muncii sau încheie un contract cu un specialist competent sau cu autoritatea competentă.

Echipa RSGE îndeplinește aceste condiții, oferind contracte de colaborare în funcție de necesitățile companiilor.

Servicii oferite de echipa RSGE

Legea pentru securitate și sănătate în muncă este respectată în totalitate de RSGE. De asemenea, sunt disponibile programe de asistență pentru conformitate și diferite programe de cooperare, în funcție de profilul unităților și de numărul de muncitori.

Condițiile de siguranță și sănătate din majoritatea industriilor private sunt reglementate de Legea nr.319/2006 privind protecția muncii care acoperă și angajatorii din sectorul public. Angajatorii acoperiți de Legea SSM trebuie să respecte reglementările acesteia și standardele de securitate și sănătate.

Angajatorii au, de asemenea, obligația generală în temeiul Legii SSM de a oferi angajaților lor un loc de muncă lipsit de pericole grave recunoscute. RSGE aplică legea prin inspecții și investigații la locul de muncă.

Protecția Muncii Glina vă protejează afacerea

Locurile de muncă în care salariații, conform evaluării riscurilor locurilor de muncă, pot fi expuși unui pericol grav și iminent în timpul lucrului, sunt accesibile numai acelor salariați care au fost instruiți în domeniul protecției muncii, ținând cont de specificul locului de muncă relevant.

Protecția Muncii Glina oferă diferite programe de formare și informare pentru orice domeniu de activitate de pe raza localității dumneavoastră. Tematica acestor cursuri SSM a fost atent selectată în urma evaluărilor riscurilor în diferite locuri de muncă.

Profitați de oferta SSM Glina pentru a avea angajați bine pregătiți care să contribuie la succesul dumneavoastră în afaceri!

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii