Protecția Muncii Alba, SSM Alba

PROTECȚIA MUNCII ALBA, SSM ALBA

Protecția Muncii Alba

Protecția Muncii Alba, oferă servicii SSM prin intermediul serviciului extern RSGE. În cazul unui control din partea ITM, specialiștii RSGE întocmesc toată documentația necesară SSM Alba.

Protecția Muncii Alba și Evaluarea riscurilor Alba

Securitatea Muncii Alba are drept scop principal prevenirea accidentelor de muncă survenite în urma interacțiunii dintre instalațiile tehnice și muncitori. De securitatea și sănătatea angajaților depinde bunăstarea la locul de muncă.

Obligația esențială a angajatorilor este asigurarea securității și sănătății angajaților. Implementarea unor măsuri generale de prevenire includ adaptarea la condițiile de muncă și la echipamentele folosite. Controalele tehnice fac și ele parte din măsurile SSM Alba. Pentru aceste controale, angajatorii trebuie să apeleze la servicii externe.

Protecția Muncii Alba, prin intermediul RSGE Alba, poate efectua anumite examinări și verificări ale mașinilor, instalațiilor, echipamentelor de lucru și mijloacelor de protecție. În urma controalelor este stabilită conformitatea cu legislația și sunt depistate situațiile de pericol la locul de muncă.

Evaluarea riscurilor  efectuată de Protecția Muncii Alba înseamnă inspecția în amănunt a locurilor de muncă pentru depistarea situațiilor și proceselor care pot aduce prejudicii, în special lucrătorilor. După identificarea riscurilor, este analizată și evaluată probabilitatea și severitatea pericolelor. Pentru a preveni aceste prejudicii, trebuie stabilit ce măsuri sunt adoptate.

Securitatea și Sănătatea în Muncă în Alba

Protecția Muncii Alba încheie contracte de colaborare cu orice angajator, respectând legislația SSM, precum și prevederile contractului. Personalul tehnic al RSGE Alba îndeplinește următoarele condiții:

-pregătire tehnică și profesională superioară;

-primește pregătire de specialitate și cursuri de recalificare;

-cunoaște reglementările legilor SSM și au experiență în efectuarea de controale;

-au cunoștințe despre scrierea de rapoarte.

În cadrul serviciilor oferite de Protecția Muncii Alba sunt incluse și programe de supraveghere medicală a lucrătorilor. Elementele de analiză și management al riscului, precum și supravegherea medicală, sunt gestionate în manieră integrată. În cadrul RSGE Alba sunt reprezentate toate disciplinele care pot aduce îmbunătățiri măsurilor SSM Alba.

Supravegherea medicală este realizată cu ajutorul echipelor de medici de Medicina Muncii care țin evidențe ale stării de sănătate a muncitorilor. Activitățile de supraveghere, precum și măsurile de prevenire a cazurilor de boală, sunt păstrate în rapoarte de activitate.

Primiți ajutor de la RSGE Alba

Orice angajator primește, la un moment dat, vizita inspectorilor ITM Alba. Familiarizarea cu drepturile și îndatoririle față de acești agenți este obligația legală a antreprenorilor. În cazul încălcării legislației muncii și a prevederilor contractuale, angajatorii vor fi sancționați.

SSM Alba vă poate ajuta în desfășurarea operațiunilor de control și investigare a companiilor. Agenții RSGE Alba au puteri informative vaste în domeniul igienei muncii și al securității și sănătății angajaților.

Numeroase informații sub formă de documente sunt transmise către angajatori sau către inspectorii ITM Alba. Rapoartele de anchetă în cazul accidentelor de muncă sau situațiile de repetare a incidentelor cu grad de risc ridicat sunt colectate și păstrate pentru accesarea ușoară la nevoie.

Registrul unic al personalului, rapoartele de evaluarea riscurilor, planurile de prevenire a incidentelor sau avizele de incapacitate se regăsesc printre documentele aflate în posesia RSGE Alba.

Inspectorii ITM Alba au acces la certificate, instrucțiuni, rezultate și rapoarte referitoare la procedurile de audit efectuate de Protecția Muncii Alba în domeniul securității și sănătății în muncă.

Servicii oferite de echipa RSGE Alba

În urma studiilor efectuate de-a lungul anilor asupra diferitelor companii, echipa de specialiști RSGE Alba a adunat informații despre siguranța profesională. Sisteme informatice ale RSGE Alba conțin relații despre colectarea datelor, analiza și stocarea datelor, modul de repartizare a informațiilor de siguranță, măsurile preventive de dezvoltare și cazurile de producere a accidentelor, precum și riscurile acestora.

Vizitele la fabrici, rapoartarea incidentelor sau evaluarea situațiilor de pericol sunt metode utilizate de Protecția Muncii Alba pentru respectarea problemelor de siguranță a angajaților și pentru ținerea sub control a problemelor de sănătate și igienă la locul de muncă.

Protecția Muncii Alba vă protejează afacerea

Pentru a-și îndeplini misiunea, Protecția Muncii Alba se angajează în acțiuni de securitate sub diferite forme. Programele de instruire SSM organizate de RSGE Alba sunt adaptate criteriilor de respectare a Legii nr.319/2006. Datorită acestora, angajații dumneavostră pot respecta legislația SSM, contribuind semnificativ la creșterea cifrei de afaceri a unității dumneavoastră.

Contactați RSGE Alba pentru a obține oferte de colaborare adaptate nevoilor unității!

Contactati RSGE pentru oferta personalizata!

Efectuam protectia muncii in urmatoarele localitati din Alba:
Alba IuliaAbrud,

Solicita oferta

icon protectia muncii RSGE

Protectia muncii

Servicii complete de protectia muncii (SSM)
vezi
Protectia muncii

Prevenire si stingere incendii

Servicii PSI
vezi
Prevenire si stingere incendii

Evaluarea riscurilor

Analiza de risc la securitate fizica
vezi
Evaluarea riscurilor

Protectia mediului

Consultanta de Mediu
Depunere declaratii de Mediu
vezi
Protectia mediului

Medicina muncii

Consult medical la angajare
Consult medical periodic
vezi
despre medicina muncii